Cognitief trainer Hersenz, Doetinchem
Zozijn

Ben jij de cognitief trainer die nieuwe ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van niet aangeboren hersenletsel? En ben jij op zoek naar een leuke baan ter vervanging van ziekte? Bij Hersenz helpen wij de cliënten en zijn/haar naasten weer grip op eigen leven te krijgen en om te gaan met de gevolgen van NAH. Dit doen we door het bieden van behandeling en vakkundige zorg, training en begeleiding. Word jij hier ook enthousiast van? Lees verder, dit is de vacature die jij zoekt!

Wat bieden wij jou? 

 • Een contract voor 24 uur in de week voor de duur van de ziektevervanging; wellicht ontstaat er een mogelijkheid dat het in de toekomst omgezet kan worden in uren voor onbepaalde tijd.
 • Verplichte (bij)scholing Hersenz.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 50, maximaal € 4019,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden

Wie ben jij?

 • Relevante opleiding op HBO niveau, met aanvullende kennis van hersenletsel en de daarbij voorkomende cognitieve stoornissen, somatische en/of psychiatrische ziektebeelden, sociaal-emotionele- en/of sociaal maatschappelijke problemen.
 • Vaardigheid in het omgaan en communiceren met mensen met hersenletsel en hun naasten.
 • Kennis van de gevolgen van hersenletsel en ervaring in het werken met mensen met hersenletsel en/of bereidheid je hierin te verdiepen

Wat moet je nog meer kunnen?

 • In staat zijn tot regievoering over behandeltraject: beeldvorming, opstellen behandelplan, organisatie behandeltraject, evaluatie, opstellen adviesrapportage ter afronding.
 • In staat zijn de cliënt te begeleiden bij het toepassen van geleerde vaardigheden in de eigen situatie en het aanleren van nieuwe vaardigheden.
 • Zelfstandig, methodisch en planmatig werken.
 • Inschatten en signaleren bij onvoldoende voortgang van de behandeling.
 • Multidisciplinair kunnen werken.
 • Beschikken over een professionele werkhouding, empathisch vermogen hebben en in staat zijn tot zelfreflectie.
 • Een dynamische, inspirerende en stressbestendige instelling hebben.

Wat ga je doen?

In deze rol geef je behandeling binnen het behandelprogramma Hersenz. Je werkt multi-interdisciplinair samen onder eindverantwoordelijkheid van de hoofdbehandelaar.. Je stelt samen met de cliënt en zijn systeem de doelen op, zet diverse behandelmethodieken in om de doelen te bereiken en evalueert de doelen samen met de cliënt en zijn systeem. Hersenz is een behandelprogramma voor mensen met hersenletsel in de chronische fase. Het programma is  gericht op het leren omgaan met de veranderingen na hersenletsel zoals veranderingen op het gebied van persoonlijkheid, emoties, cognitie of fysieke veranderingen. (meer informatie is te vinden op www.hersenz.nl)

Waar ga je werken? 

Als cognitief trainer zal je werkzaam zijn in de regio Achterhoek en omstreken. Op de locatie wordt de groepsbehandeling gegeven waar je als cognitief trainer ook  ingezet kunt worden en daarnaast ga je bij de client op huisbezoek voor individuele behandeling.


Ben je geïnteresseerd in deze vacature? 

Dan zijn wij ook geïnteresseerd in jou! Stuur ons jouw cv en laat ons weten wat jou enthousiast maakt in deze functie als Cognitief trainer Hersenz bij Zozijn in Doetinchem. Wij nemen vervolgens snel contact met je op. Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat de vacature wordt gesloten als de geschikte kandidaat gevonden is. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat dus nog niet gevonden. Solliciteer daarom vandaag nog!

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected] of bellen met Nathalie Peters (Cognitief trainer Hersenz) 06-23951207.

Type Vacature
Intern nummer NAH
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Verblijf Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Nathalie Peters (Cognitief trainer Hersenz) 06-23951207
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-05-2023
Reageer voor 08-06-2023
Ingangsdatum 08-05-2023
Nummer 119869
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn