Collega's Project Pro
Trajectum

Op onze locatie in Eefde zijn we, in samenwerking met twee andere zorgaanbieders, gestart met een nieuwe project. Project PRO is een samenwerkingsproject tussen verschillende zorgorganisaties waarbij wij de cliënten de garantie van zorg en behandeling geven. Project PRO richt zich op mensen met een licht verstandelijke beperking die in een uitzichtloze situatie verblijven. De hulpverleningsgeschiedenis van deze cliënten kenmerkt zich door een reeks van overplaatsingen vanwege ernstige agressie incidenten. Begeleiders houden het vaak niet lang vol. Bij deze doelgroep ontbreekt het perspectief op een langdurige woonplek.

Wat het gedrag van de cliënt ook is, bij Project PRO mogen deze cliënten blijven! We behandelen de cliënten middels de methodiek Triple C. Deze intensieve behandelmethode is gericht op het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. Project PRO is een nieuw project en er wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze manier van zorgverlening. Wie weet schrijven wij in ons vakgebied geschiedenis! Wil jij hier onderdeel vanuit maken?  

Wil je reageren op de HBO vacature Persoonlijk Begeleider? Klik hier.

Wil je reageren op de MBO4 vacature Begeleider? Klik hier.

Als jij jouw interesse kenbaar maakt, plannen wij zsm een kennismakingsgesprek met jou.

   

   

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Janine Balk-Bierhof (Teammanager) op telefoonnummer 06-30604325, of met Lennard Vaandrager (Coördinerend Begeleider) op telefoonnummer 06-83481732.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 16-10-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48703

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum