Collega's voor de zomerperiode
Estinea

Functieomschrijving

De functie

Wil jij je deze zomer inzetten voor het levensgeluk van mensen met een beperking?

Beschik jij deze zomer over jouw diploma MMZ niveau 3 / 4 of gelijkwaardig of ben jij 3e jaars HBO (SPH/MWD/Social Work) en ben jij op zoek naar een leuke baan? Wil je graag werk in de zomerperiode waarbij je veel kunt leren en ervaring op kunt doen? Waarbij je de theorie van je opleiding en jouw stage-ervaring nu écht in praktijk kunt brengen? En je waardevolle ervaringen mee kunt nemen naar je (vervolg)opleiding of een nieuwe baan? Grijp dan nu je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste assistent begeleiders die deze zomer bij ons willen komen werken.
Als je wordt aangenomen dan bekijken we samen op welke locatie jij gaat werken. Vaak zal dit een woonlocatie zijn. Soms behoort een werk & activiteitenlocatie ook tot de mogelijkheden.
Als assistent begeleider ondersteun je het team waar je komt te werken op allerlei gebieden. Dat is afhankelijk van je opleiding, behoeften en het niveau van de mensen met een beperking op jouw locatie.

Het team
Als assistent begeleider kom je te werken in een team met leergierige en enthousiaste collega’s. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van mensen met een beperking. Je bent een echt teamlid. Nieuwe en frisse ideeën van jou zijn dan ook altijd welkom!

Functie eisen

Jouw inbreng

Je vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Je ondersteunt mensen met een beperking om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk mee kunnen doen in hun wijk of buurt. Medewerkers bij Estinea zetten zich hier met hart en ziel voor in.
Je hebt minimaal een MMZ-3 of MMZ-4 opleiding afgerond of je bent 3e jaars HBO. Je bent 17 jaar of ouder. Je bent enthousiast en flexibel. Je bent leergierig en bereid om minimaal drie (of meer) opeenvolgende weken te werken in de maanden juni, juli, augustus of september.

Inschaling

Ons aanbod

Dit bieden we
Wij bieden werk in de zomerperiode op verschillende dagbestedings- en woonlocaties en ambulante teams in o.a. de volgende plaatsen: Aalten, Dinxperlo, Silvolde, Enschede, Haaksbergen, Winterswijk, Neede en Doetinchem.

Jouw te werken uren worden in overleg met het team vastgesteld. We bieden een contract voor bepaalde tijd. Je verdient een salaris volgens de CAO gehandicaptenzorg.
Kom je werken bij Estinea? Dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan ons te geven.

Bijzonderheden

Pak je kans

We nodigen je van harte uit om te solliciteren op dit uitdagende en afwisselende werk in de zomer van 2019 bij één van de Beste Werkgevers van 2018-2019!
Reageer zo snel mogelijk, je kunt solliciteren tot 29 maart aanstaande.
Bij vragen kun je contact opnemen met de afdeling personeel, telefoonnummer 088-4950260.

Type Werkplein
Organisatie Estinea
Locatie Estinea
Postcode 7121DA
Stad Aalten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 4
Huishoudelijk medewerker
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 11-03-2019
Reageer voor 29-03-2019
Nummer 44280

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea