Communicatie assistent
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling communicatie draagt bij aan het realiseren van de missie van ZGT zowel online als offline. Gastvrij en deskundig, zoals je van ons mag verwachten. In ons dagelijks werk adviseren en ondersteunen wij management en medewerkers op communicatief gebied, zodat zij de beste patiëntenzorg kunnen bieden. Vanuit passie en deskundigheid voor communicatie realiseer jij met ons de ambities van ZGT. Als communicatie assistent draag jij proactief bij aan enerzijds een goed en sterk communicatieteam en anderzijds aan de reputatie van ons ziekenhuis.

Functie eisen

Binnen de afdeling vervul je een proactieve spilfunctie. Je hebt hiervoor minimaal een mbo-opleiding afgerond op het gebied van communicatie. Je onderhoudt in- en externe contacten en bent het eerste aanspreekpunt binnen de afdeling voor in- en externe vragen en verzoeken. Je plaatst nieuwsberichten op ons intranet en op onze website. Je zorgt dat al onze kanalen up-to-date zijn, waarbij vindbaarheid en SEO-vriendelijkheid van groot belang zijn. Je beheert het contentmangementsysteem van intranet en de website. Je verstuurt persberichten en beheert de mailbox, agenda’s en telefoon van de afdeling. Je plant overlegstructuren en bewaakt hun follow-up. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. En je bent een creatieveling die in staat is om teksten te schrijven en te redigeren.

Je werkt samen  met een team van acht collega’s; de manager communicatie, drie communicatieadviseurs, twee communicatiemedewerkers, een social media expert en een medewerker digitale communicatie. Naast jouw eigen team werk je samen met tal van professionals van allerlei afdelingen. Je krijgt een unieke kans om het communicatie team verder vorm te geven en te optimaliseren.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.890,= (40-0) en maximaal € 2.797,= (40-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 1 december 2019 naar e.lenting@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-EL171, ter attentie van Eva Lenting, Mobiliteit & Recruitment.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-EL171
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mark Timmers, manager communicatie, telefoon 06 54 24 67 87.
Functie(s) Medewerker communicatie/voorlichting
Publicatiedatum 22-10-2019
Reageer voor 01-12-2019
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 49070
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT