Communicatieadviseur
ZorgAccent

Functieomschrijving

Draag als communicatieadviseur jouw steentje bij aan de zorg!

Kom jij de creatieve afdeling communicatie & vormgeving bij ZorgAccent versterken?

Je bent een communicatieadviseur met een hart voor de zorg, hebt overtuigingskracht en staat voor waar je in gelooft. Iemand die ideeën met gemak vertaalt naar strategische en praktische plannen. 
Je werkt aan diverse projecten tegelijkertijd en vindt het leuk om te schakelen op verschillende niveaus. Het ene moment bereid je een persmoment voor met de raad van bestuur, het andere moment ben je in gesprek met een 85-jarige bewoonster om haar verhaal op te schrijven. Of sluit je aan bij een werkoverleg van een zorgteam met een communicatievraagstuk.

Houd jij van afwisseling in je werk, heb je empathisch vermogen en een vlotte pen? Dan zoeken wij jou!

Als communicatieadviseur binnen een klein team communicatie & vormgeving draag je bij aan alle communicatie-uitingen van ZorgAccent. Jij bent het aanspreekpunt voor het Panoramateam (managementteam) en onze zorgmedewerkers van zelfsturende teams. Zij kunnen bij jou terecht voor advies & begeleiding van verschillende communicatievraagstukken. Samen met je naaste communicatiecollega’s bespreek je jouw communicatieplan en draag je samen de verantwoordelijkheid voor de uitwerking. Hieronder valt ook de (externe) informatievoorziening en de positionering en profilering van onze organisatie.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/communicatieadviseur/

 

 

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, richting Communicatie en hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. 

Je bent ijzersterk in jouw rol als communicatieadviseur en bent in contact met het Panoramateam om te adviseren/informeren over communicatievraagstukken. Je vertaalt het communicatiebeleid naar organisatie-brede communicatieplannen en draagt zorg voor de implementatie en uitvoering ervan. Je meet, analyseert en evalueert de uitkomsten van communicatie-uitingen waar mogelijk en koppelt deze terug aan het Panoramateam. 

Je houdt ervan verhalen van bewoners, cliënten of medewerkers op te halen. Je vertaalt en redigeert deze interviews naar aansprekende artikelen waarin naar voren komt hoe bijzonder onze zorg is. Hiervoor heb je regelmatig contact met medewerkers uit alle lagen van de organisatie. Het bijhouden van ontwikkelingen in de zorg is daarom van groot belang. Je hebt gevoel voor onderwerpen die interessant kunnen zijn voor onze doelgroep(en). 

Je hebt ervaring met SEO en web-optimalisatie. Samen met de webbouwer(s) analyseer en optimaliseer je de website voor zoekmachines. 

Je volgt en signaleert in- en externe ontwikkelingen op het gebied van communicatie en zorgorganisatierelevante thema’s. Je hebt kennis van het plaatsen en verspreiden van content op sociale media; alsmede het monitoren en analyseren van de verspreide content. Daarnaast volg je online-ontwikkelingen op de voet en scan je relevante content wat interessant kan zijn voor ZorgAccent. 

Je hebt naast Microsoft Office ook kennis van Adobeprogramma’s zoals Indesign, Acrobat Pro DC en Photoshop.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/communicatieadviseur/

 

Inschaling

Een afwisselende functie in een organisatie die volop in beweging is. Je salaris is conform de CAO VVT in FWG 55.

Je komt te werken binnen het team communicatie & vormgeving, bestaande uit een grafisch vormgever, een medewerker communicatie/ grafisch vormgever en een externe social-media expert. We werken nauw samen met de interne repro-afdeling. Samen staat het team voor de profilering van de organisatie en biedt ondersteuning aan de verschillende disciplines binnen woonzorg en wijkverpleging.  

ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven, waardoor ZorgAccent een platte structuur heeft.Zo ben je in één stap in contact met de directeur. 

Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerker tevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/communicatieadviseur/

 

Bijzonderheden

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We zien dan graag je motivatiebrief en CV voor 16 juni 2021 tegemoet. Solliciteren kan via ons website: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/communicatieadviseur/

De sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van 28 juni en een eventueel tweede gesprek in de week van 5 juli. 


Heb je vragen over de functie van communicatieadviseur, neem dan contact met ons op. Stel je vraag via communicatie@zorgaccent.nl of bel Alice Middelkamp T. 06 83 27 15 42 of Natasja Bakker  
T. 06 83 28 36 91 

 
Wil je meer weten onze organisatie? Kijk dan op www.zorgaccent.nl

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/communicatieadviseur/

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Communicatie-/Voorlichtingadviseur
Publicatiedatum 02-06-2021
Ingangsdatum 02-06-2021
Reageer voor 16-06-2021
Nummer 68672
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent