Communicatiemedewerker (24-32 uur per week)
Manna

Functieomschrijving

Wij geloven dat elke collega en cliënt uniek, gewild en zeer geliefd is. Zo kijken we naar onszelf en naar de ander. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We werken samen met betrokken medewerkers om de zorg te geven die cliënten nodig hebben en zetten een stapje extra zodat niemand zich eenzaam voelt. Wij werken vanuit samensturing en kunnen daarom flexibel en snel handelen. Manna is continu in beweging. Samen werken we aan voortdurend verbeteren van de zorg.

Bij Manna vinden we het belangrijk om onszelf te blijven verbeteren en vernieuwen in de positionering van Manna. Zichtbaarheid in Twente, vindbaarheid, profilering online en het vertellen van het ‘verhaal’ van Manna zowel intern en als extern zijn belangrijke speerpunten in de marketing en communicatie.

Het team Organisatieadvies waar communicatie een onderdeel van is heeft daar een belangrijke rol in. Vanuit dit team nemen we collega’s mee in de cultuur van Manna, zorgen we dat zorgteams worden ondersteund in communicatiemiddelen en zetten we Manna op de kaart in Twente.

Een geweldige mooie en leuke taak en daarom zijn wij op zoek naar jou! Een communicatiemedewerker die ondersteunt, meedenkt, met nieuwe ideeën komt en van aanpakken weet.

Wat doe je als communicatiemedewerker bij Manna?

Bij Manna zijn we in beweging. Als communicatiemedewerker ondersteun je in de marketing en communicatie van Manna. Je zorgt voor duidelijke en aantrekkelijke interne- en externe communicatie zowel online als offline. Geen dag ziet er hetzelfde uit. Vormgeven, content plaatsen en zorgen dat (potentiële) cliënten en medewerkers weten waar Manna voor staat en wat Manna doet.

Functie eisen

Wie zoeken wij als collega?

Je past bij Manna als eigenaarschap in jouw genen zit. We hebben geen geijkte paden, maar willen samen voortdurend verbeteren. Je bent initiatiefrijk  en neemt je verantwoordelijkheid. Je houdt van vernieuwing en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Social media zet je op een leuke en originele wijze in voor Manna. Met Indesign en Powerpoint kun je makkelijk uit de voeten en in videobewerking kun je je creativiteit kwijt. Jij voelt je prettig bij het werken binnen ruimere kaders. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste communicatietrends en vind je het leuk om creatief en vernieuwend te zijn. Je hebt de wil om te leren en staat open voor feedback. Naast een kritische noot weet je ook enthousiasme over te brengen, ben je optimistisch en ben je altijd in voor een lolletje.

Wij zoeken iemand met deze eigenschappen:

 • HBO werk- en denkniveau (starter met stevige persoonlijkheid) of MBO-niveau 4 met aantoonbare ervaring (succes en resultaat);
 • Teamspeler;
 • Passend bij de cultuur: verantwoordelijk en een echte aanpakker;
 • Digitale skills (PowerPoint, Excel, Word, Adobe, Trello, Mailchimp, Wordpress etc.);
 • Vlotte Nederlandse taalvaardigheden;
 • Vaardig en vernieuwend in het gebruik van social media;
 • Uitstekende sociale vaardigheden en een proactieve houding;
 • Flexibel;
 • Creatief (vormgeving);
 • Gevoel voor stijl (presentaties); Zet de puntjes op de i: punctueel.

Inschaling

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen;
 • Een geweldig team waarin we samen aan de toekomst van Manna werken;
 • Een contractvoorstel voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd bij een daverend succes;
 • Loon en inschaling conform de CAO VVT in FWG 45 op basis van opleiding en ervaring;
 • Een platte organisatie met korte lijnen en alle ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen.

Bijzonderheden

 

Solliciteren
Geef op een creatieve wijze weer wie je bent en waarom jij dé communicatiemedewerker bent voor Manna. Voeg hierbij ook jouw CV toe en stuur dit vóór 25 oktober 2021 naar po@zorggroep-manna.nl.
Gesprekken met geselecteerde kandidaten zullen plaatsvinden op woensdag 27 oktober 2021. Voor meer informatie over de functie en organisatie kun je terecht bij Hanna Cnossen/Margreet Wiebols via 053-30 30 600 of stuur een mail naar h.cnossen@zorggroep-manna.nl. Heb je vragen over de procedure, dan kun je bellen met een van onze P&O Adviseurs, via 053-483 2328.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag.

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Medewerker communicatie/voorlichting
Publicatiedatum 11-10-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 25-10-2021
Nummer 71751
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna