Communicatiemedewerker
ZGR

Wat ga je doen?

Als ouderenzorgorganisatie hechten wij grote waarde aan heldere communicatie met onze doelgroep en onze stakeholders. Dit is een gemêleerde groep van personen, instellingen en organisaties. Je kunt hierbij denken aan partijen als bewoners, cliënten, bezoekers, familie, mantelzorgers en collega’s, maar ook aan huisartsen, specialisten, gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars. De verscheidenheid van partijen waar we dagelijks mee en voor werken vraagt ook om een verscheidenheid in communicatie. Samen met de communicatieadviseur ga jij de uitdaging aan om onze organisatie daarin maximaal te ondersteunen, ontlasten en faciliteren.

Jouw takenpakket:
Je werkt met en voor de communicatieadviseur. Je signaleert PR-kansen en bent tevens een vraagbaak en klankbord voor collega’s die vragen hebben op het gebied van communicatie. Je vertaalt hun wensen en behoeften samen met de communicatieadviseur in concrete acties. Het redigeren, plannen en waar nodig schrijven van diverse nieuwsbrieven is hier een onderdeel van en behoort ook tot jouw takenpakket. Dat geldt ook voor het beheren van onze website en sociale media kanalen. Jij creëert en plaatst de content op deze kanalen en zorgt ervoor dat de informatie actueel, helder en taalkundig in orde is. Kansen om de online vindbaarheid van onze organisatie te vergroten en verbeteren pak jij met beide handen aan; bijvoorbeeld door het inzetten van SEO/SEA en Google Analytics.

Wie ben jij?

Jouw houding:
Je staat ervoor open om je collega’s te helpen, maar mag daarbij zo nu en dan ook best een beetje kritisch zijn en meedenken bij de inrichting van communicatietools en -processen. Je hoeft bijvoorbeeld niet ieder verzoek direct op te pakken, vanuit jouw kennis en expertise mag je gerust eerst de situatie in kaart brengen door bijvoorbeeld een aantal gerichte vragen stellen. Dikke kans dat er dan een ander advies uitkomt!

Wat jij meebrengt:

  • De nodige vakdiploma's op hbo werk- en denkniveau, maar ook kandidaten op mbo niveau 4, die de ambitie hebben door te groeien, worden uitgenodigd te solliciteren
  • Communicatief en sociaal ijzersterk
  • Je denkt en handelt vanuit de ontvanger
  • Als jij iets belooft, dan maak je dat waar
  • Het glas is bij jou halfvol

Wat jij krijgt

  • Een mooi salaris (functiegroep 40 CAO VVT)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Een informele werksfeer en korte lijnen

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Dan nodigen wij jou van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”. 

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR
Postcode 8102EA
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jarno Kleine, 06 - 51449533
Functie(s) Communicatie-/Voorlichtingadviseur
Publicatiedatum 22-09-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 114145
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Bij ZGR werken we door te luisteren met ons hart. Wij staan voor goed leven in het hart van Salland. Wat dat is bepalen onze cliënten. Als medewerker ben je benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal. Want aan dat verhaal lever jij een belangrijke bijdrage. We zijn trots op onze club van ruim 500 medewerkers die dagelijks met passie en bevlogenheid werken en altijd bereid zijn een stap extra te zetten. Voor onze cliënten maar ook voor elkaar. Daar staat natuurlijk iets tegenover. Wij bieden je een werkomgeving waar ruimte is voor jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar jij met plezier naartoe gaat en waar ruimte is om van elkaar te leren. Bij een prettige baan horen vanzelfsprekend ook goede arbeidsvoorwaarden. Deze bieden wij niet alleen vanuit de CAO VVT, maar ook vanuit onze eigen organisatie. Zo maak je aanspraak op voordelige voorzieningen (Fisc-free, met o.a. een fietsenplan en korting op abonnementsgeld voor sporten en sportbenodigdheden) en kun je profiteren van aantrekkelijke korting op je ziektekostenverzekering. Meer weten over werken bij ZGR? In ons medewerkersmagazine RUIMTE delen onze collega’s hun ervaringen.

Meer over ZGR