Consulent - gemeente Ermelo
MEE IJsseloevers

Functieomschrijving

In de rol van consulent houd je je bezig met het faciliteren van kwetsbare mensen in de samenleving die een beroep doen op cliëntondersteuning (in het bijzonder mensen met een beperking), de maatschappij en professionals. Dit heeft als doel het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt en het verbeteren van de mogelijkheden van de cliënt in de maatschappij. Het betreft diverse taken binnen het sociaal team bij de gemeente Ermelo.

 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Profielschets

 • Je hebt een relevante afgeronde vakopleiding op hbo-niveau (MWD of SPH) en bent in het bezit van een SKJ registratie.
 • Je hebt relevante ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt kennis van de doelgroep, het (h)erkennen van mensen met een beperking.
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied en wet- en regelgeving en je houdt de ontwikkelingen bij. Je kunt de consequenties van de ontwikkelingen vertalen naar de praktijk van de werkuitvoering.
 • Je hebt kennis van het sociaal domein, de WMO en de participatiewet.
 • Je hebt kennis van de missie en visie van MEE en draagt deze uit.

Competenties die wij belangrijk vinden

 • Flexibiliteit, je kan door het wisselen van gedragsstijl doelgericht en effectief optreden onder verschillende en veranderende omstandigheden.
 • Zelfsturend, je bent in staat om zelfstandig werkzaamheden te verrichten, doelen te stellen en daar vorm en inhoud aan te geven en tijdig ondersteuning voor jezelf in te schakelen.
 • Leerbereidheid & kennis deler, je bent bereid tot het ontwikkelen en uitbreiden van kennis en vaardigheden door te leren, en ook opgedane kennis actief te delen met collega´s.
 • Stressbestendig, je bent in staat om onder stressvolle omstandigheden effectief te blijven functioneren.
 • Pro actief, je bent in staat om zaken te initiëren, uit jezelf doelmatig actie te kunnen ondernemen.
 • Innovatief/creatief, in staat zijn om alternatieven te bedenken, buiten de bestaande kaders te treden.
 • Assertief, je komt op voor je eigen meningen, ook als er vanuit de omgeving druk op wordt gelegd.

 

Inschaling

Enthousiast geworden?

Kun je voldoen aan deze profielschets en krijg je energie van de genoemde werkzaamheden? Dan verwelkomen wij jou graag als collega! Het betreft een tijdelijke functie die zo snel als mogelijk kan starten. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid. De functie is ingeschaald in FWG 50 (min € 2.345 - max. € 3.505,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband), conform de cao Gehandicaptenzorg. De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten de voorkeur genieten

Bijzonderheden

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Desiree Kornelis, Contractmanager bij MEE Veluwe. Zij is te bereiken op 06-3099 7388. Of per mail d.kornelis@meeijsseloevers.nl.

 

Reageren

Jouw motivatie en Curriculum Vitae kun je, onder vermelding van 2019-WV-002, tot    24 maart a.s. sturen naar peno@meesamen.nl. De sollicitatiegesprekken worden gepland op 4 april in Ermelo.

Type Vacature
Intern nummer 2019-WV-002
Organisatie MEE IJsseloevers
Locatie MEE Veluwe
Postcode 7311XG
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Desiree Kornelis, Contractmanager
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 12-03-2019
Reageer voor 24-03-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 44317
Doorsturen Bekijk PDF

MEE IJsseloevers

MEE IJsseloevers is een eerstelijns organisatie die ondersteuning biedt aan alle mensen met een beperking en/of chronische ziekte en hun omgeving. MEE IJsseloevers heeft als doel de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van de cliënten te bevorderen. Zij doet dit door cliëntondersteunende activiteiten te bieden, zoals informatie en advies, maar ook praktische ondersteuning bij opvoedingsvragen en vragen bij relaties, wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrijetijdsbesteding. Bij MEE IJsseloevers werken ongeveer 180 medewerkers, verspreid over een zestal locaties in Zwolle, Kampen, Ommen, Deventer, Lelystad en Almere. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Meer over MEE IJsseloevers