Verzorgende IG
Markenheem

Functieomschrijving

Voor onze locaties in Doetinchem, Zelhem, Hummelo en Hengelo (Gld) zijn wij op zoek naar Verzorgende IG.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van lichamelijke verzorging op basis van het zorgleefplan. Jouw belangrijkste taken zijn:

De belangrijkste taken zijn:

  • bieden van persoonlijke en professionele begeleiding en zorg op maat.
  • signaleren van geestelijke en lichamelijke veranderingen en hierop actie ondernemen
  • uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, volgens protocol
  • denken in mogelijkheden
  • controles uitvoeren bij cliënten
  • elektronisch cliëntendossier bijwerken

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je hebt een opleiding verzorgende IG (MBO-niveau 3) en bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring. Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en somatiek. Je bent in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren, maar ook in staat om in een multidisciplinair team te functioneren. Je kijkt vooruit en pakt kansen aan om jezelf te ontwikkelen. Je bent cliëntgericht in het onderzoeken van wensen en behoeften van onze bewoners en weet hiernaar te handelen. Je hebt oog voor de persoonlijke situatie van onze bewoners, ook voor datgene wat niet altijd direct zichtbaar is. Je voelt je betrokken bij je werk.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 35. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract. Alle uren zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Heb je interesse? Solliciteer dan via www.werkenbijmarkenheem.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem telefonisch contact op met HRM op telefoonnummer 0314-377928 of stuur een app naar 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 21-02-2020
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 21-02-2020
Nummer 42038
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem