Continentie en Urologieverpleegkundige
Verian

Het gespecialiseerde Continentie en Urologieteam van Vérian is op zoek naar een nieuwe collega!

Continentie en Urologieverpleegkundige  
28 - 32 uur | HBO

Dit doe jij:
Als continentie en urologie verpleegkundige binnen de thuiszorg ga je op huisbezoek bij cliënten. Je geeft voorlichting, adviseert en instrueert de cliënten met continentieproblemen.

Daarnaast coördineer je de verpleegkundige zorg samen met je collega binnen het cluster.

Je neemt actief deel in de (transmurale) samenwerking met andere disciplines. Je signaleert vakinhoudelijke ontwikkelingen, innovaties en neemt passende vervolg acties.

Je hebt een coachende rol richting onze V&V teams en je geeft scholingen aan onze interne, maar ook aan externe, professionals. Daarnaast ben je actief in onze regio op het gebied van continentieproblematiek.

Dit ben jij:
Als specialistisch verpleegkundige ben je benaderbaar en communicatief sterk: contact met jou is laagdrempelig. Je houdt van een uitdaging en wilt samen met je collega’s verder bouwen aan de anderhalve-lijnszorg binnen Vérian. 

Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige (niv. 4, 5 of 6) aangevuld met een specialistische opleiding tot continentieverpleegkundige of je hebt de bereidheid om deze te volgen. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs. Je kunt goed zelfstandig werken, denkt en werkt oplossingsgericht. Als zorgprofessional stel je je innovatief, creatief en ambitieus op. Je hebt een gezonde dosis lef vergezeld van een dosis humor en staat graag klaar om jezelf en/of je team naar een hoger plan te brengen.

Dit bieden wij:

  • Aanstelling voor 28 - 32 uur per week;
  • Een afwisselende en zelfstandige functie;
  • Een goed salaris volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 50;
  • Goede overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals o.a. onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en extra verlof;
  • De mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk producten aan te schaffen;
  • De mogelijkheid tot het gebruik van een leaseauto;
  • Een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng om de beste zorg te bieden!

Wie zijn wij?
Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Interesse?
Durf jij de uitdaging aan? Schrijf motivatie en CV en kom op gesprek.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Neem dan contact op Pam ter Steeg (06-52745029). Direct solliciteren kan via het formulier onderaan deze pagina.    

Voor deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 10-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 10-12-2021
Nummer 73631
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian