Coordinerend begeleider Pelmolen - Wilp
Zozijn

Team de Pelmolen heeft ruimte voor

een coördinerend ondersteuner!

Wat ga je doen?
We zijn een jong team en werken met onze elf cliënten aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen hun individuele kunnen en zetten daarin de cliënt altijd centraal. 

Vanuit het mee bewegen werken we cliënt-volgend om hen zo de meeste persoonlijke groei te kunnen geven.
Het Zozijn-eigen zorgprogramma Terts is daarbij, vanuit de intensieve begeleidingsvraag van onze cliënten, onze leidraad. 

Als coördinerend ondersteuner ben je binnen deze setting de directe schakel tussen team, manager en gedragswetenschapper. 

Je houdt overkoepelend vinger aan de pols bij alle lopende processen, zowel cliënt,- als ook team-gerelateerd. Afhankelijk van de inhoud heb je van daaruit overleg met derden en schuif je aan bij diverse overlegvormen en gesprekken.

Dit kan zijn met collega-professionals, verwanten, maar ook met derden van buiten Zozijn, maar altijd voor en vanuit de cliënt.

Wanneer enthousiasme je drijfveer is en observeren je tweede natuur dan komt dit heel mooi samen in het coachende deel van het coördinerend ondersteuner zijn. Je coacht het team samen met de andere coördinerend ondersteuner, je direct naaste collega. Hiervoor worden je binnen Zozijn trainingen en intervisies aangeboden zodat jij jezelf daar ook verder in kunt blijven ontwikkelen.

Ook het methodisch werken zoals wij dat binnen Zozijn doen wordt door jou gemonitord binnen de Pelmolen. Daar waar nodig stuur je hierop aan, geef je richting of zet je zaken uit vanuit een positief kritische houding.

Om dit alles goed te kunnen doen heb je de beschikking over een aan jou gekoppelde laptop en werk-telefoon. 

Binnen het vak coördinerend ondersteuner begeef je je op een breed vlak binnen de zorg van onze cliënten. Het is een uitdagende baan die het nodige van je vraagt maar je minstens zoveel terug geeft! 

Ben je enthousiast geworden en nieuwsgierig naar de setting? Dan nodigen we je uit te reageren en ben je van harte welkom mee te komen kijken op de Pelmolen.

We zien uit naar je komst!

Dit zijn wij

De Pelmolen
De Pelmolen is een woonvoorziening op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp in een rustige omgeving. De locatie bestaat uit 2 wooneenheden, die samen onderdak bieden aan 11 cliënten.
De cliënten hebben allemaal hun eigen kamer, en er is een gemeenschappelijke woonkamer.
Je bent werkzaam binnen beide wooneenheden.

Zozijn
De Pelmolen maakt deel uit van regio Oost Veluwe van Zozijn. Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

 

Herken jij je in het volgende

Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 en Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek. Verder heb je ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie en een reflecterend vermogen.

Je bent flexibel, sociaal, communicatief en een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.

Methodisch werken en goed coördineren en regisseren is jou op het lijf geschreven.
Je kunt je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten en goed samenwerken met alle disciplines. Ook kun je goed je grenzen bewaken.

Bovenal heb je affiniteit met cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag, waarbij je naast de begeleiding ook ADL-taken verricht.

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
  • De arbeidsduur is 80%; een andere arbeidsduur is bespreekbaar
  • Een salaris van maximaal € 3.084,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
  • Een aanstelling voor bepaalde of onbepaalde tijd (bespreekbaar) 

Procedure

Heb je interesse in deze vacature, reageer dan via ZorgSelect. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Onderdeel van de procedure is tevens een meeloopdienst op de woning, en evt. een competentietoets.

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen.

Type Werkplein
Intern nummer OV 20-027
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 6 De Pelmolen Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Sander Markvoort, manager van de Pelmolen, te bereiken via nummer 06 20269071, of per e-mail: S.Markvoort@zozijn.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 06-07-2020
Reageer voor 01-09-2020
Ingangsdatum 06-07-2020
Nummer 51716
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn