Coördinator bouw
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij ervaring met het ontzorgen van een zorgorganisatie?
 • Ben jij iemand die communicatief zeer vaardig is en goed kan plannen?
 • Weet jij het projectresultaat te behalen en ben je niet bang om je handen uit je mouwen te steken?

Graag gaan we in gesprek met jou!

Als Bouwcoördinator ben jij verantwoordelijk voor de afstemming tussen vastgoed en zorg in een (nieuwbouw) project. Je ondersteunt hierin onze zorgorganisatie. Je zet de werkgroepen op volgens de projectorganisatie en coördineert en regisseert de werkzaamheden binnen het project op gebied van organisatie en inrichting van het gebouw. Je bent in staat om belanghebbenden in het proces met elkaar te verbinden. De bouwprojecten zijn altijd gebouwen ten behoeve van het verlenen van zorg.  Kennis van de wet- en regelgeving in de zorgsector is daardoor nodig. Jij zorgt ervoor dat het project gerealiseerd wordt binnen het inrichtingsbudget, met de juiste kwaliteit, volgens de richtlijnen en binnen de gestelde tijdslijn. Kennis van zorg in zowel proces als logistieke kennis is een must.

Je ondersteunt en adviseert de manager zorg (en indirect de zorgorganisatie) tijdens het inrichtingsproject. Je stemt af met de projectmanager Bouw.  
Jij bent hét aanspreekpunt met jouw kennis en ervaring in de facilitaire richting. 

Je bent iemand die communicatief zeer vaardig is en gewend is om projectmatig te werken. En vanuit jouw enthousiasme, professionaliteit en doortastendheid weet jij projecten succesvol op te leveren en in te richten.

Wie ben jij?

 • Je hebt inhoudelijke kennis van zorg en welzijn
 • Je bent in bezit van minimaal HBO diploma (facilitair of bedrijfskunde)
 • Je hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring in soortgelijke functie
 • Je bent ervaren met projectmanagement
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Twente

Je vindt bij ons:

 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 50, max € 3818,87 per maand
 • Een structurele eindejaarsuitkering (8,33 %)
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 

Je komt te werken bij Twinta. In 2007 is Twinta opgericht als 100% dochter van zorgorganisatie Carintreggeland. De wensen en eisen voor wonen veranderen steeds. Twinta heeft een eigen bouwbureau dat nieuwe projecten ontwikkelt. Het aanbod van het bouwbureau is steeds vernieuwend, omdat de ontwikkelingen in de markt en uw huidige en toekomstige wensen leidend zijn. Vanaf de initiatieffase tot aan realisatiefase. Renovatie- en grote onderhoudsprojecten worden ook begeleid door het bouwbureau.

Bijzonderheden

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72752

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland