Coördinator cliëntenadministratie
Baalderborg Groep

In verband met het vertrek van de huidige Coördinator Cliëntenadministratie zoeken wij een Coördinator Cliëntenadministratie (m/v) voor 32-36 uur per week

Waar ga je werken
De afdeling Cliëntenadministratie is onderdeel van de afdeling Cliëntenservice. Cliëntenservice maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. De afdeling Cliëntenservice is centraal binnen de organisatie gepositioneerd en bestaat uit drie teams: een team Cliëntenadministratie met vier medewerkers ; een team van acht cliëntadviseurs; en een team met secretariële ondersteuning en vijf telefonisten. ‘Leef je leven’ is hét motto van de Baalderborg Groep. Kernonderdelen van de visie zijn: mooi leven; mooi werk; midden in de samenleving staan; en een gezonde bedrijfsvoering hebben. Dit doen wij door cliëntvolgend te werken en hierbij onze processen zoveel mogelijk daarbij aan te laten sluiten; door in te zetten op lokale verankering van onze zorg en door integraal te werken. De afdeling Cliëntenadministratie levert een belangrijke bijdrage aan de visie ‘gezonde bedrijfsvoering’. De afdeling is verantwoordelijk voor het administratieve proces vanaf de aanmelding van cliënt tot aan dat de cliënt uit zorg gaat en gedeeltelijk voor de facturatie. De organisatie van het administratieve proces is complex doordat de Baalderborg Groep met verschillende financieringsvormen te maken heeft: WLZ; WMO, JeugdWet; ZvW. Daarbij heeft de Baalderborg Groep contracten met meerdere gemeenten die ieder deels verschillende eisen aan het registratie,-en facturatieproces stellen.

Wat ga je doen
Als Coördinator Cliëntenadministratie heb je een belangrijke rol in bovengenoemd proces. Je coördineert en stuurt de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling Cliëntenadministratie aan en brengt overkoepelende processen bij elkaar. Je werkt daarbij ook samen met andere onderdelen van het organisatieonderdeel bedrijfsvoering en geeft vorm, inhoud en betekenis aan integraal werken. Je houdt ontwikkelingen op het gebied van wet-,en regelgeving in de gaten, vertaalt de zorgcyclus naar de inrichting van het cliënt-administratieve proces en doet verbetervoorstellen. Daarnaast werk je mee in het administratieve proces. Je bent medeverantwoordelijk voor het garanderen van de administratie rondom de cliënt. Als coördinator heb je een belangrijke rol om de systemen (en nieuwe processen) goed in te bedden in de organisatie. Dit doe je samen met je collega’s uit verschillende disciplines. Je kan terugvallen op het Hoofd Cliëntenservice. Met jouw bijdrage wordt duidelijk hoeveel zorg aan cliënt wordt geleverd.

Wat breng je mee
- Minimaal een HBO denkniveau en bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding en enkele jaren ervaring binnen het vakgebied; - Analytisch denkvermogen, een helikopterview en uitstekende communicatieve vaardigheden; - Je bent een administratieve expert; - Je bent vertrouwd met het werken volgens de PDCA cyclus; - Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren; - Je toont lef, durf en bent initiatiefrijk, doortastend en concreet; - Je hebt ervaring in het aansturen en coördineren van werkzaamheden van medewerkers; - Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving; zoals WLZ, WMO, Jeugdwet en ZvW en volgt de ontwikkelingen hierbij; - Noodzakelijk is dat je kennis hebt van berichtenverkeer, declaraties en verantwoording van het registratieproces. Kennis van ONS is gewenst; - Je beschikt over uitstekende Excelvaardigheden.

Wat hebben we jou te bieden?
- Een organisatie die voor de regio van grote maatschappelijk waarde is voor verschillende cliëntgroepen; - Een enthousiast, deskundig team dat in hoge mate zelfstandig werkt; - Een werkplek waar je veel in kunt ontwikkelen; - Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.894,00 op basis van 36 uur; - We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree); - Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met de intentie voor aansluitend onbepaalde tijd

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie en procedure kun je contact opnemen met de heer Stefan van Luik Interim Hoofd Cliëntenservice, te bereiken via het telefoonnummer 06 – 2966 1863. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'. Solliciteren kan tot 31 augustus. Reageer snel, want zodra de geschikte kandidaat reageert gaan we hier direct mee in gesprek!

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, stafgebouw te Ommen
Postcode 7731EH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Stefan van Luik: 06–29661863
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 19-07-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112674

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep