Coördinator mondzorg
Viattence

Functieomschrijving

Als Coördinator Mondzorg ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van een optimale mondgezondheid van onze bewoners en cliënten, door het ondersteunen van medewerkers in de zorgteams en de gecontracteerde tandartspraktijk. Je ondersteunt de medewerkers in de zorgteams bij het opstellen van een mondzorgplan in het zorgdossier en bent verantwoordelijk voor de borging hiervan. Je coacht, geeft adviezen en uitleg over de juiste wijze van mondverzorging en verzorgt regelmatig scholing over mondzorg in de zorgteams. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en werkt nauw samen met o.a. artsen, logopedisten, de tandartspraktijk en hebt overleg met collega’s van zorg en thuiszorg.

Functie eisen

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding op het gebied van mondzorg afgerond.
  • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen.
  • Je bent een proactieve zelfstandige professional die goed kan samenwerken met andere disciplines en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent enthousiast over onze zorgvisie en wil graag een innovatieve bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van onze zorg- en behandelprotocollen.

Inschaling

  • Samenwerking in een team bij een van de voorlopers in de ouderenzorg. Wij gaan écht voor het welzijn van onze bewoners en onze cliënten.
  • Een inspirerende, slagvaardige en innovatieve werkomgeving waarin je mee kan bouwen aan een toekomstgerichte visie binnen de ouderenzorg.
  • Ruimte om je zelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen.
  • Een dienstverband voor 20 uur per week voor de duur van 1 jaar.
  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Hoe doen wij ons werk?
Van regels en controle naar vertrouwen - dat is hoe wij bij Viattence samenwerken. Onze teamleden werken ieder vanuit hun eigen passie, kennis en ervaring aan hetzelfde doel: het welzijn van onze bewoners en cliënten. Jouw creatieve ideeën worden omarmd en je wordt aangemoedigd ze te realiseren.

Over Viattence
Viattence is een ouderenzorgorganisatie tussen Apeldoorn en Zwolle. In Vaassen, Epe, Heerde en Wezep bieden we thuiszorg en zorg met behandeling binnen onze woonzorglocaties. Viattence ziet de mens. Vanuit onze kernwaarden Aandacht, Warmte, Betrokkenheid en liefdevolle Zorg (AWBZ) werken wij samen met toegewijde medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers aan het welzijn van onze bewoners. Viattence staat bekend om haar vooruitstrevende en creatieve aanpak om bewoners warme en goede zorg te geven.

Interesse?
Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV! Solliciteer via onze website www.viattence.nl/vacatures en wij nemen op korte termijn contact met je op. Voor meer informatie over de functie of Viattence kun je contact opnemen met Julia van Elten, Manager, tel. 06-14427182. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Carolien Kamphof, Recruiter, tel. 06-18407833.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Behandelcoördinator
Publicatiedatum 08-04-2019
Reageer voor 06-05-2019
Ingangsdatum 08-04-2019
Nummer 42991
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence