COÖRDINATOR ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
Ambiq

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar jou! Jij bent een gedragswetenschapper met ervaring of affiniteit in doen en benutten van (wetenschappelijk) onderzoek en het meten van resultaten ten behoeve van de kwaliteit van zorg.  

 Als coördinator onderzoek en ontwikkeling initieer en realiseer je onderzoek naar effecten en resultaten van behandel- en zorgmodules binnen Ambiq. Je adviseert over onderzoek en ontwikkeling en over de kennisdeling en kennisbevordering ten behoeve van het primaire proces. Dit gebeurt in samenwerking en afstemming met het hoofd behandeling en kwaliteit. Eveneens werk je samen met de projectleider e-health ten behoeve van het primair proces.   

Je volgt en analyseert de landelijke en regionale onderzoek ontwikkelingen Je beoordeelt welke onderzoek ontwikkelingen voor Ambiq relevant zijn en waarbij Ambiq aan kan sluiten. Je ontwikkelt de kwaliteitsindicatoren en -registraties. 

Functie eisen

Van de coördinator onderzoek en ontwikkeling vragen wij: 
 
- Een afgeronde wo-opleiding pedagogiek of psychologie / GZ of OG opleiding
- Enkele jaren ervaring als gedragswetenschapper 
- Affiniteit met de LVB doelgroep  
- Het kunnen opzetten en uitvoeren van een onderzoeksprogramma en een vertaalslag kunnen     maken van onderzoek naar praktijk  
-Kennis van en affiniteit met het benutten van onderzoek ten behoeve van het verbeteren van kwaliteit  
- Een scherp analytisch vermogen  
- Verbindende en motiverende persoonlijkheid 
- Kennis van Excel en dataverwerkingssystemen 
- Zelfstandigheid in het uitvoeren van de werkzaamheden

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in schaal 65 van de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Ambiq in het kort   
 Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. Wij geloven dat ieder kind recht heeft om op te groeien in een gezin, dus daar is onze organisatie volledig op ingericht. We werken zoveel mogelijk ambulant (bij mensen thuis) om in een vertrouwde omgeving antwoord te geven op elke hulpvraag. We bieden een compleet pakket aan behandelvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in zijn nabije omgeving.  
Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.  
Onze werkwijze is gebaseerd op oplossingsgericht, systeemgericht, competentiegericht en resultaatverantwoordelijk werken en LEAN. 

Wat je krijgt  
Arbeidsovereenkomst:  In eerste instantie voor de duur van een jaar. Maar we zoeken naar collega's die zich in principe voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. We gaan daarover graag met je in gesprek.  
De mogelijkheid bestaat om naast de uren van coördinator onderzoek en ontwikkeling uren in de functie van gedragswetenschapper (primair proces) te gaan werken. 

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.   

Aandacht voor jou
:  We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontwikkeling heb je zelf in de hand. Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf verder te scholen. 

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. 

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket:  De CAO gehandicaptenzorg is van toepassing. Ook word je deelnemer van het pensioenfonds PFZW. Na een jaar kun je gebruik maken van ons uitruilsysteem zodat je financieel voordelig een fiets, computer of telefoon en sportbenodigdheden kunt aankopen.   
 
Een warm welkom: Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo goed en zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. We hebben een digitale inwerkpagina en je krijgt een inwerkprogramma op maat. 

Wat wij bieden? 
Een uitdagende en veelzijdige baan.  Een grote diversiteit qua problematiek en kennisontwikkeling met betrekking tot de LVB-doelgroep. Een dynamische en flexibele organisatie met een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de cliënt. Een cultuur met een open sfeer en waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, leren en (continu) verbeteren.   

Kijk ook eens op Facebook en LinkedIn onder "Werken bij Ambiq" om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie. Of klik op deze link https://www.youtube.com/user/CommunicatieAmbiq?app=desktop

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers.  

Wil je meer weten? 
Bel   met Anne-Marie Berkel (adviseur P&O) of Marjolein Evers (hoofd behandeling en kwaliteit) via telefoonnummer: 088-7776000   

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 9 februari 2022.
 
Het afnemen van een assessment kan deel uitmaken van deze procedure. 

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.   

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, bedrijfsbureau
Postcode 7555 SK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Anne-Marie Berkel (adviseur P&O) of Marjolein Evers (hoofd behandeling en kwaliteit) via 0887776000
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
orthopedagoog generalist
Psycholoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 14-01-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 107150
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq