Coördinator Praktijkleren | Ermelo
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Ben jij een kei in het coördineren van het leerproces van lerende medewerkers en stagiairs? Vind jij het leuk om met managers in gesprek te gaan over het creëren van leerplekken en het waarborgen van het leerklimaat? Durf jij beslissingen te nemen en kun je snel schakelen?"

Wat ga je doen?
Als Coördinator Praktijkleren zet je de grote lijnen uit en werk je intensief samen met je collega's. Didactiek en het onderwijsstelsel kennen geen geheimen voor jou. Je bent een volwaardig adviseur en gesprekspartner voor het management, recruitment en Human Resources. Je denkt na over de strategie op het gebied van praktijkleren en je bent een belangrijke schakel tussen de regio en de Academie.

Je bent een echte multitasker. Je coördineert het leerproces van leerlingen van aanname tot diplomering. Je zorgt voor een goede match tussen inzetbaarheid en de juiste werkplek. Je begeleidt werkbegeleiders en organiseert bij- en nascholingen over werkbegeleiding. Je hebt talent voor organiseren, coördineren en ondernemen. Belangrijk is dat je over zelfreflectie beschikt. Een leven lang leren, ook als Coördinator Praktijkleren. Het is belangrijk dat je kunt netwerken, overzicht weet te creëren, verantwoordelijkheid neemt en jezelf kunt presenteren, zowel binnen als buiten de organisatie.

Bekijk het filmpje over hoe het is om te werken als Coördinator Praktijkleren bij 's Heeren Loo.

Wie ga je helpen?
Mooi werk voor onze medewerkers, dat is één van de belangrijkste ambities van 's Heeren Loo. Mooi werk waarin de medewerker de ruimte krijgt om te helpen en te ontwikkelen op zijn manier. En leren is daarbij een heel belangrijk onderdeel. Zowel formeel via training en scholing, als informeel in de praktijk.

Jij wordt onderdeel van ons landelijk team Praktijkleren. Samen met acht enthousiaste collega's werk je voor de regio Ermelo. Het team is doortastend, energiek en doelgericht. Ons motto is: we doen het samen! Samen met ons team en samen met onze collega's in de regio. Je hebt als Coördinator Praktijkleren een vrij solistische functie, maar we overleggen veel en stemmen onze werkzaamheden af.
"Het is een geweldige uitdaging om in deze tijden van tekorten in de zorg je aandeel te leveren om de bezetting op de groepen op orde te krijgen. Iedere keer als er weer een leerling goed op zijn plek zit, denken wij dat hebben wij toch maar weer mooi voor elkaar gekregen met elkaar " - Collega's Team Praktijkleren in Ermelo.
Dit bieden wij
 • De kans om een actieve bijdrage te leveren in een sterk veranderende omgeving en om te werken in een toegewijd team, met een duidelijke koers, die we gezamenlijk voortzetten.
 • Een tijdelijk contract voor 28 tot 36 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging (bij wederzijdse tevredenheid).
 • We werken hybride, dat wil zeggen dat we ongeveer 50% thuiswerken en 50% op kantoor zijn.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2728,- tot maximaal € 3894,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland kun je profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld HRM of zorg) en bent bekend binnen de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt werkervaring als werkbegeleider, praktijkopleider, opleidingscoördinator, docent of adviseur leren in het mbo- of hbo-onderwijsstelsel (Zorg & Welzijn).
 • Je schakelt snel tussen verschillende taken en belangen en je voelt aan wat in een bepaalde situatie passend, juist of gewenst is.
 • Je denkt overstijgend, vernieuwend en strategisch en je bent niet bang om nieuwe dingen op te pakken.
 • Je bent een kei op digitaal en administratief gebied en je beschik je over sterke communicatievaardigheden en tegelijkertijd kun je goed luisteren naar wat je gesprekspartner nodig heeft.
 • Je bent flexibel inzetbaar, zowel in je eigen regio, als regio-overstijgend. Je bent bereid om in andere regio's te werken wanneer dit nodig is.
Sollicitatieprocedure
 • Stuur je cv met motivatiebrief, zodat we je sollicitatie direct in behandeling kunnen nemen.
 • Een talentenanalyse (TMA) maakt onderdeel uit van de procedure en vindt plaats tussen het eerste en tweede gesprek.
Ben je enthousiast? En wil je meer weten over onze mooie regio en functie? Bel dan met Wilma Brouwer (Coördinator Praktijk Leren) via: 06 - 83636753 of met Jessica Visker (Coördinator Praktijk Leren) via: 06 - 57741700. Voor overige vragen bel of app je met recruitment via: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen 06 - 23 72 96 44.

Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken wij langer door.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Opleidingsadviseur/Trainer
Publicatiedatum 21-07-2022
Reageer voor 16-08-2022
Nummer 112720

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland