Coördinator Recreatie en Evenementen
De Twentse Zorgcentra

Weet jij precies wat ontspanning en plezier voor onze cliënten betekent en zorg jij met jouw creativiteit en organisatie- en netwerktalent dat jij de mooiste evenementen neer kan zetten? Dan bieden wij jou de ideale energieke functie, ontmoet alvast jouw nieuwe collega's via de volgende video: Wil jij werken bij de afdeling Recreatie? - YouTube

Het team
In verband met een collega die met pensioen gaat zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
Jij vormt samen met jouw 2 collega’s het team Recreatie en maakt onderdeel uit van Wonen & Dagbesteding binnen De Twentse Zorgcentra. De sector Wonen & Dagbesteding biedt begeleiding en ondersteuning aan ruim 1900 cliënten met een verstandelijke beperking en is onderverdeeld in drie regio’s: Enschede; Losser en Almelo. Als team zijn jullie samen verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en recreatie en ben je de vraagbaak voor alle interne en externe belanghebbenden.

Naast dagbesteding, werken en behandeling willen de cliënten vooral plezier maken en ontspannen in hun vrije tijd. Dan kom jij in beeld. Gedreven en vol plezier neem je initiatief voor nieuwe evenementen en activiteiten. Vanuit het contact met cliënten en teams ken je de behoefte en weet je met jouw creatieve insteek de mooiste momenten neer te zetten. Zowel op individueel als op teamniveau, van kleine wekelijkse activiteiten tot grootse jaarlijkse evenementen. Dit alles voor de ernstig meervoudig beperkte cliënten tot aan de licht verstandelijk beperkten. Door je goed in te leven in en intensief in contact te zijn met de doelgroep weet jij hoe je het beste aan kan sluiten. Zo kom jij tot de mooiste activiteiten, denk aan openluchttheaters; wandelevenementen; wellness dagen en dans- en feestavonden. Voor de cliënt maar ook door de cliënt georganiseerd. Waar mogelijk geef jij de cliënt een rol in de totstandkoming en uitvoering van de verschillende activiteiten. Je bent zichtbaar en laagdrempelig in je contact. Dit uiteraard met de cliënten maar ook met al jouw andere gesprekspartners: van manager tot aan de taakhouders en van de afdeling communicatie tot aan de vrijwilligers coördinator. Met jouw vlotte babbel pak je zo nodig het podium en weet jij jouw netwerk te vergroten.

Jouw profiel
Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met onze doelgroep. Daarnaast beschik je minimaal over een diploma op niveau 4 met HBO denk- en werkniveau. Je krijgt energie van cliëntcontact en sluit op elk niveau vanuit inlevingsvermogen goed aan. Nieuwe dingen pak je vlot op om zo jouw adviserende en ondersteunende rol optimaal neer te kunnen zetten. Digitaal red jij je goed. Excel bestanden in elkaar zetten en plannen uitwerken hoort bij je dagelijkse werk. Jouw netwerk en talent om nieuwe bronnen aan te boren komen in deze baan goed van pas.

Je bent daarnaast in het bezit van rijbewijs en auto. De werktijden zijn flexibel i.v.m. het aansluiten op de vraag en behoefte van de cliënt. Dat maakt dat werken op avonden; weekenden en feestdagen voor jou geen probleem zijn. In de zomervakantie organiseren we als afdeling extra activiteiten voor de cliënten. Dat vraagt meer beschikbaarheid van ons als afdeling waar we ook graag jouw bijdrage in zien.

Wij bieden

  • Een 28-urige plezierige werkweek in een energieke en afwisselende omgeving. Jouw werkzaamheden en activiteiten zijn bovenregionaal waarbij jouw standplaats regio Enschede zal zijn.
  • Een baan met veel onafhankelijkheid en vrijheid waarin je nauw samenwerkt binnen een klein en hecht team maar daarnaast ook zelfstandig aan het werk gaat.
  • Een salaris van min. € 2.085,- / max. € 3.189,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband conform de salarisschalen CAO Gehandicaptenzorg per 1 juni 2020.
  • Bij aanstelling een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging en uiteindelijk een vaste aanstelling. Als je op dit moment een vast contract hebt bij De Twentse Zorgcentra, worden bij aanvang afspraken gemaakt en vastgelegd over eventueel terugkeer naar je huidige of een gelijkwaardige werkplek. Je behoudt je vaste contract.

Procedure
Reageren op de vacature kan tot en met zondag 16 mei.
De gesprekken zullen digitaal middels Teams plaatsvinden.


Type Vacature
Intern nummer 21.061
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij 1 van de coördinatoren recreatie. Luc Beld kan je bereiken op 06-22964454 en Lonieke Hansma op 06 86825572
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 17-05-2021
Nummer 67833
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra