coördinator rooster- en salarisadministratie
InteraktContour

Informatie

Wil jij werken in een organisatie waarin de administratieve ondersteuning professioneel is ingericht? Wil jij je verder ontwikkelen in leidinggeven en projecten aansturen? Zie jij altijd mogelijkheden om processen te verbeteren? Dan is deze functie als coördinator rooster- en salarisadministratie echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

Je wordt coördinator van een ervaren team, dat je op een inspirerende en ondersteunende manier stimuleert om het beste uit zichzelf te halen, met plezier aan het werk te zijn en voortdurend te zoeken naar verbeteringen.

Het bestuursbureau in Nunspeet is jouw standplaats. In een modern kantoorpand werken ruim 90 collega's in ondersteunende functies. Zij leveren een actieve bijdrage aan en zijn medeverantwoordelijk voor de zorg voor onze cliënten. Ook het managementteam en de bestuurder werken vanuit deze locatie. Hier ben jij onderdeel van het team rooster- en salarisadministratie dat uit 5 collega's bestaat. Naast het werken op kantoor is er veel ruimte om thuis te werken.

Jouw rol

Je bent succesvol in deze rol als het jou en je team lukt iedere maand opnieuw de salarissen op tijd te betalen en het team er veel plezier aan beleeft om de samenwerking met collega's binnen en buiten het team steeds weer een beetje mooier en beter te maken.

Jouw ambitie is een professioneel werkende rooster- en salarisadministratie.

Dit doe je door;
 • werkprocessen van verschillende afdelingen goed op elkaar te laten aansluiten en steeds te verbeteren. Je weet je collega's hierin mee te nemen
 • systemen en werkprocessen efficiënt in te richten zodat de cijfers kloppen. De administratieve organisatie en Interne Controle zijn op orde
 • het resultaat van je werk als vanzelfsprekend conform wet- en regelgeving uit te voeren
 • samen met collega's te zorgen voor een prettige werksfeer, waarbij onderlinge samenwerking als vanzelf gaat
Wat wij vragen

 • een afgeronde opleiding op hbo-niveau, aangevuld met VPS
 • ruime ervaring in een vergelijkbare functie is een pre
 • naast focus op resultaten heb je gevoel voor mensen, weet je hen te motiveren en te stimuleren
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Wat wij bieden

 • een jaarcontract voor 36 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2.501,- tot maximaal € 3.738,- bruto per maand (FWG 50) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing over niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Word jij onze nieuwe coördinator?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 2 december. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Jan Odink, manager FI&H, op 06-23242446.

Meer informatie over InteraktContour vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour Bestuursbureau in Nunspeet
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Salarisadministrateur
Overig
Procescoördinator
Publicatiedatum 01-11-2021
Reageer voor 03-12-2021
Nummer 72328

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour