Coördinator Welzijn & Activering, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Weet jij als geen ander verschillende partijen met elkaar te verbinden?
 • Ben jij creatief en initiatiefrijk?
 • Omschrijf jij jezelf als een motivator en kan jij mensen in beweging krijgen?

Is jouw antwoord ja? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Voor onze dag voorziening in Enter zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Als onze collega zorg jij er samen met ons voor dat onze cliënten een zinvolle dagbesteding ervaren met passende activiteiten.

Als coördinator Welzijn & Activering begeleid jij onze cliënten rondom het zorgleefplan en coördineer je de begeleiding van onze cliënten in complexe situaties. Uiteraard stel jij hierin de cliënt centraal! Je bent de verbinder en weet verschillende partijen samen te brengen om écht iets voor jouw cliënt voor elkaar te krijgen, want passende begeleiding en waardevolle warme zorg daar gaat jouw hart sneller van kloppen! Daarnaast zorg jij ervoor dat het zorgleefplan en begeleidingsplan actueel is en dat het cliëntsysteem kloppend is met de huidige cliëntsituatie. In jouw rol ben je actief in het signaleren van veranderingen en/of knelpunten in individuele cliëntsituaties en treed jij op als contactpersoon. In acute situaties twijfel jij geen moment en weet jij adequaat te handelen. Je bent creatief en weet altijd een passende oplossing te vinden. Die lach op de gezichten van jouw cliënten dat is waar jouw hart een sprongetje van maakt.

Verder kun jij jezelf omschrijven als een motivator en weet jij met jouw enthousiasme als geen ander jouw collega’s te stimuleren en jouw team te bewegen, want jullie zijn één team en samen zijn jullie sterk en verantwoordelijk voor onze ouderen. Elke dag maken jullie jezelf hard voor een passende dagbesteding, waarin niet alleen de wensen van jullie cliënten centraal staan, maar waarin ook de dagbesteding zo is ingericht dat de cliënt wordt gestimuleerd op zelfredzaamheid.

Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Wie ben jij

 • Jij bent trotse diploma bezitter van jouw niveau 4 opleiding, bij voorkeur met agogische/zorg achtergrond of SPW 
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
 • Je kan goed in teamverband werken, maar kan ook prima zelfstandig een dag voorziening draaiende houden
 • Jij bent creatief en initiatiefrijk
 • Met liefde draag jij zorg voor een zinvolle dagbesteding, want hier word jij blij van!

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband, klaar om door jou getekend te worden
 • Uitdaging en een functie waarin jij écht van betekenis bent en het verschil kan maken!
 • Lange dag diensten (8 uurs) van 8:30 tot 16:30 uur
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 40, maximaal €3159,64 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.

Interesse

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de link en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk!
En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mieke Vermaning - Spalink, telefoonnummer: 06-34356312
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 04-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110649

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland