Coördinator welzijn in Lochem (ter vervanging van zwangerschap)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, coördinator welzijn!
Heb je een momentje?

Als coördinator welzijn is het jouw taak om in samenwerking met de andere coördinator welzijn het welzijnsbeleid te ontwikkelen. Je coördineert en voert het beleid uit ter bevordering van het welzijn van cliënten. Daarnaast coördineer je de werving en selectie van vrijwilligers in nauw overleg met de teams. Jij bent een echte ambassadeur van de organisatie. Je bent het gezicht van ‘huis van de buurt’. Hierbij zoek je actief naar samenwerking bij interne en externe organisaties/stakeholders en neem je deel aan commissies/werkgroepen. Jij denkt mee over innovatieve ontwikkelingen binnen én buiten de stichting en kan goed contact onderhouden met verschillende instanties.
Je kunt projectmatig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen in de keuzes die je maakt op het gebied van het plannen van activiteiten en budgetbeheer. Je hebt ervaring met het maken van een begroting en kan goed overweg met Excel, Word en AFAS.

Ben je sociaal, geduldig, mensgericht en heb je affiniteit met de ouderenzorg? Kun je zelfstandig werken en ben je een betrouwbaar aanspreekpunt voor collega's, bewoners en hun familie. Dan zijn we op zoek naar jou! Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg?
Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Inschaling

• Je bent minimaal in het bezit van een niveau 4 diploma. Affiniteit met de doelgroep en vrijwilligers is een must. Een opleiding richting welzijn is een pré.
• schaal FWG 45 van de CAO VVT
• 28 uur per week, contract voor bepaalde tijd ter behoeve van zwangerschapsverlof voor de periode 1 juni t/m 30 november 2023
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Gerrianne Schilderink, (coördinator welzijn) mailadres [email protected] of telefonisch op het nummer 06- 57 98 45 59.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82 00 59 70 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Type Vacature
Intern nummer 460
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 10-04-2023
Ingangsdatum 15-03-2023
Nummer 118587

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)