COÖRDINATOR WIJKSTEUNPUNT ALEIDA KRAMER
Saxenburgh

Wij zoeken een COÖRDINATOR WIJKSTEUNPUNT die verbindt, onderneemt en kansen ziet!

“Je bent een spil in het web en dat maakt dit werk super leuk!"           

Wat is jouw rol als coördinator wijksteunpunt binnen Aleida Kramer?  
Jij bent een verbinder en ondernemer die inspeelt op de behoefte van ouderen in de wijk en de bewoners binnen Aleida Kramer. Iedereen is welkom maar wij richten ons vooral op de doelgroep 65+. Jij ziet kansen en organiseert deze. Geen vraag is te gek! Jij bemiddeld tussen de wensen en het aanbod wat er is op locatie of in de buurt. Jij kijkt naar de initiatieven in de wijk en kijkt waar wij als Saxenburgh bij aan kunnen sluiten. Jij haalt mensen binnen op onze locatie zodat ze niet vereenzamen en verbindt ze met andere wijkbewoners. Je probeert uit en weet tijdig bij te sturen. Je hebt lef en weet dingen bespreekbaar te maken.

Doordat jij kansen ziet en weet waar de behoefte ligt heb jij volksdansen gepland. Jij coördineert de activiteiten en zoekt de juiste vrijwilligers en medewerkers bij de activiteiten. Daarnaast weet jij ook verbinding te maken tussen de individuele behoefte van onze bewoners. Via de zorgverantwoordelijke en het maken van contact weet jij wat onze (wijk)bewoners nodig hebben.

Jij bent verantwoordelijk voor het werven en behouden van vrijwilligers en weet waar jij ze voor kunt inzetten. Jij betrekt de medewerker welzijn en de medewerkers in het wijksteunpunt bij jouw werkzaamheden en de activiteiten en stuurt ze vakinhoudelijk aan.

Als coördinator wijksteunpunt heb je een erg brede functie op een mooie locatie waar veel ruimtes beschikbaar zijn. Je doet nog meer dingen dan hierboven genoemd zoals nieuwe aanmeldingen verwerken, subsidies aanvragen, kasgelden verwerken e.d.  Een manusje van alles dus!

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt minimaal een mbo-niveau 4 gericht op welzijn. Jij bent communicatief sterk, jij kunt snel schakelen en ziet kansen voor de Saxenburgh, bewoners en mensen in de omgeving. Je bent een ondernemer pur sang! Jij ziet kansen, springt hierop in en durft nieuwe dingen uit te proberen. Altijd met onze bewoners en mensen in de wijk in het achterhoofd. Je houdt overzicht en kijkt of alles goed gaat. Je hebt een open vizier en kijkt creatief naar passende mogelijkheden.

Wij zoeken iemand die positief is ingesteld. Een nieuwe collega die stevig in zijn/ haar schoenen staat en zelfstandig deze functie aan kan!

Aleida Kramer
Jouw standplaats is Aleida Kramer in Coevorden maar het belangrijkste is dat jij niet gebonden bent aan de locatie maar vooral verbindt en onderneemt. Jij zoekt verbinding met de buurtverenigingen, regionale organisaties voor maatschappelijk werk en de teams binnen Aleida Kramer

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een contract van gemiddeld 20 uur per week
  • Salaris is minimaal € 2.573,52 en maximaal
    € 3.471,49 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt reageren tot uiterlijk maandag 3 oktober a.s. Twijfel je en wil je nog wat vragen stellen? Neem dan contact op met Debby Kuipers, Coördinator Wijksteunpunt Aleida Kramer via (0524) 53 78 48 of mail naar [email protected]

De sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 11 oktober 2022.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Type Vacature
Intern nummer V.22.143
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Coevorden
Postcode 7741GB
Stad Coevorden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Debby Kuipers via (0524) 53 78 48 of mail naar [email protected]
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 15-09-2022
Ingangsdatum 01-12-2022
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 113959
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh