Coördinerend ambulant begeleiders Oude IJsselstreek en Montferland
Zozijn

Coördinerend ambulant begeleiders gezocht!   

Sta je ergens voor en ga je ergens voor?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken: 

1          coördinerend ambulant begeleider voor het ambulante team in de gemeente Oude IJsselstreek met een dienstverband van gemiddeld 24 uur per week (66,67%) én een

2          coördinerend ambulant begeleider voor het ambulante team in de gemeente Montferland met een dienstverband van gemiddeld 24 uur per week (66,67%)

Dit zijn wij
De ambulante dienstverlening is onderdeel van de regio Achterhoek/Liemers en bestaat uit zeven ambulant werkende teams. Je werkt samen met een aantal collega’s achter de voordeur van diverse volwassen cliënten; dit in samenwerking met het wijkteam. De problematiek van de cliënt kan o.a. betrekking hebben op NAH, verstandelijke beperking, psychiatrie.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat ga je doen?
Als coördinerend ambulant begeleider van volwassenen ben je verantwoordelijk voor het bemiddelen bij passende zorgverlening. Je coördineert de begeleiding aan meerdere cliënten en je bent het eerste aanspreekpunt en belangenbehartiger voor de cliënten. Je werkt in de thuissituatie van de cliënt. Je vertaalt de vraag van de cliënt op een methodische en procesmatige wijze naar een passend zorgplan. Dit doe je in dialoog met de cliënt en/of vertegenwoordiger en in samenwerking met externe professionals en soms met Zozijn professionals. Na het opstellen van het zorgplan voer je de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling. Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden voor de cliënt. Bij de uitvoering van het zorgplan coach je de begeleiders. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op mimimaal kwalificatieniveau 4
 • Je hebt een Hbo-werk- en denkniveau en meerjarige praktijkervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt, bij voorkeur, ervaring in het ambulant begeleiden van mensen met NAH (en/of LVB)
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren
 • Je kunt jouw collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je kunt jouw grenzen bewaken en goed samenwerken met anderen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied

Dit bieden wij
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.452,00 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Voor externe kandidaten geldt dat we een jaarcontract aanbieden, dat bij goed functioneren wordt omgezet in onbepaalde tijd.

Verder moet je weten
Enthousiast? We zien graag een brief met CV tegemoet. Let op: "Graag alleen reageren via ZorgSelect".

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 13 december 2022 in het regiokantoor van Zozijn aan de Oude Terborgseweg 202, 7004 KA Doetinchem.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. Voor externe kandidaten worden In het kader van de vergewisplicht en voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. De verkregen informatie kan een rol spelen bij de besluitvorming over een eventuele aanstelling.

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Nutte Tiekstra, manager. Te bereiken op 06 203 64 710.

Type Vacature
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Achterhoek Ambulant
Postcode 7001KA
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Nutte Tiekstra, manager Ambulant-Zuid 06 - 203 64 710
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-11-2022
Reageer voor 05-12-2022
Ingangsdatum 22-11-2022
Nummer 115715
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn