Coördinerend begeleider
's Heeren Loo Oost-Nederland

Zorg jij voor de continuïteit en overzicht in de teams? Ben jij de aanjager die de dagbesteding naar een hoger niveau kan tillen? Ben je in staat de samenwerking met de verschillende woningen te versterken?

Waar ga je werken?
Jouw nieuwe werkplek als coördinerend begeleider is onderdeel van het rayon Zorg. Je komt te werken binnen onze dagbestedingslocatie. Hier bieden wij belevingsgerichte dagbesteding aan onze cliënten. De locatie is onderverdeeld in zeven groepen. Iedere groep bestaan uit 10 tot 18 cliënten. Kernwaarden als passie, samen, betrokken en ontwikkeling zijn en blijven herkenbaar.

Voor de ondersteuning en begeleiding van onze zeven teams zoeken wij een coördinerend begeleider.

Wie ga je helpen?
Als coördinerend begeleider werk je samen met de verschillende teams om de cliënten een zinvolle dagbesteding te geven. De groepen zijn heel divers maar bestaan allemaal uit ouder wordende cliënten (60+) met een verstandelijke beperking van laag tot midden hoog niveau. Vaak hebben oudere cliënten, naast hun begeleidingsvraag ook een brede zorgvraag. Hierdoor is geen dag hetzelfde!

Hoe ga je helpen?
Als meewerkend coördinerend begeleider ben jij de schakel tussen de teams en de verantwoordelijke managers. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen de teams. Je draagt samen met anderen zorg voor een goede dagbesteding en een prettige werksfeer.

Jij bent iemand die het een uitdaging vindt om teamleden te coachen. Je begeleid je collega's in samenwerking, geeft inzicht in teamprocessen en taakvolwassenheid. Je creëert hiermee duidelijkheid en overzicht. Daarnaast is het belangrijk dat een medewerker inzicht krijgt in zijn/haar zelfontwikkeling/zelf-reflecterend vermogen: Hoe reflecteer je op eigen handelen en hoe trek je daar lering uit?

Voor de kwaliteit van de dagbesteding stem je af met de werkgroep dagbesteding en met de betrokken managers. Binnen het team coach en coördineer je de werkzaamheden van alle professionals, leerlingen en stagiaires. Met jouw inzet lever je een waardevolle bijdrage aan het binden en boeien van medewerkers.

Ongeveer de helft van je tijd besteed je aan deze coördinerende werkzaamheden.

Dit bieden wij
 • Een meewerkende coördinerende rol, met ruimte voor autonomie, ontwikkeling en creativiteit.
 • Een contract als coördinerend begeleider voor minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week. Voor de periode van tenminste één jaar. Je startdatum is in onderling overleg.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.728,- en maximaal € 3.894,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • We geven je de ruimte om door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e -learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
Je bent doelgericht, staat open voor nieuwe ideeën en deinst niet terug voor het zetten van nieuwe stappen. Daarnaast:
 • Een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op mbo-niveau 4 of hbo-niveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als begeleider, persoonlijk begeleider of coach begeleider
 • Je hebt oog voor groepsdynamiek en je bent sensitief voor zaken die spelen en aandacht nodig hebben.
Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze vacature en/ of het werken bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. Je bent welkom om een kennismakingsafspraak in onze agenda's te plannen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Je kunt hier een belafspraak inplannen maar, als je liever kennismaakt door middel van een wandeling over het terrein kan dat ook door hier een afspraak in te plannen. Je mag natuurlijk ook je contact gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met jou op.

Je mag ook contact opnemen met Alie van Dort, manager zorg, via 06- 29 01 28 16 of met Bram Spanjersberg, recruitment, via 06 - 51 72 52 20

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 21-09-2022
Reageer voor 07-10-2022
Nummer 114116

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland