Coördinerend begeleider
's Heeren Loo Oost-Nederland

Kun jij ervoor zorgen dat het team ondersteund wordt in de begeleiding, zodat alles goed verloopt? Zorg jij voor structuur en duidelijkheid, zodat de dag overzichtelijk verloopt voor de cliënten en het team? Zorg jij voor de continuïteit in het team en dat de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft of verbeterd wordt?

Waar ga je werken?
Jouw nieuwe werkplek is onderdeel van het rayon Intensieve Begeleiding. Wij leveren langdurige, intensieve, doelgerichte behandeling en begeleiding aan cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, die vanwege een hoge context gevoeligheid afhankelijk zijn. Er wordt binnen het orthopedagogisch klimaat rekening gehouden met de contextgevoeligheid en de behoefte aan een grote beschikbaarheid en/of nabijheid van een betrouwbare ander. Kernwaarden als passie, samen, betrokken en ontwikkeling zijn en blijven herkenbaar. We werken vanuit de driehoek cliënt, verwant/wettelijk vertegenwoordiger en zorgprofessional waarbij het Plan IB ons uitgangspunt is.

Wij zoeken een coördinerend begeleider voor een woning op ons woonzorgpark in Apeldoorn.

Wie ga je helpen?
Hier wonen cliënten met een intensieve zorgvraag. Op de locatie wonen 4, 6, of 8 cliënten, afhankelijk van context die de cliënt nodig heeft. Zij hebben een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking met bijkomende zorgvragen zoals ASS, hechting en psychische problematiek.

Hoe ga je helpen?
Als meewerkend coördinerend begeleider ben je samen met de manager en gedragsdeskundige een verbindende schakel met het team. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team. Je draagt samen met anderen zorg voor een goed behandelklimaat en een prettige werksfeer.

Jij bent iemand die het een uitdaging vindt om teamleden te coachen in hoe je als professionals samenwerkt en wat daarvoor nodig is. Je hebt als coördinerend begeleider inzicht in teamprocessen en je kunt medewerkers coachen en inzicht geven in taakvolwassenheid. En natuurlijk is het belangrijk dat een medewerker inzicht krijgt in zichzelf in zelfontwikkeling/ zelf-reflecterend vermogen: Hoe reflecteer je op eigen handelen en hoe trek je daar lering uit?

Voor de kwaliteit van de zorg stem je veel af met de gedragswetenschapper. Binnen het team coach en begeleid je alle professionals, leerlingen en stagiaires. Hierbij zet je jouw specifieke vak-specialisme in. Met jouw inzet lever je een waardevolle bijdrage aan het binden en boeien van medewerkers. Ook lever je een grote bijdrage aan de behandeling en het begeleiden van de cliënten met een complexe zorgvraag. Dit doe je volgens de Triple C visie.

30% van je tijd besteed je aan deze coördinerende werkzaamheden.

Dit bieden wij
 • Een meewerkende coördinerende rol, met ruimte voor autonomie, ontwikkeling en creativiteit.
 • Een contract als coördinerend begeleider voor minimaal 32 tot maximaal 36 uur per week. Je startdatum is in onderling overleg.
 • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2.728,- tot maximaal € 3.894,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
 • Een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op MBO-niveau 4 of HBO-niveau
 • minimaal 5 jaar ervaring als begeleider, persoonlijk begeleider of coach begeleider in de zorg voor cliënten met een complexe zorgvraag
 • bij voorkeur kennis en ervaring in het werken met Triple-C
 • oog voor groepsdynamiek en je bent sensitief voor zaken die spelen en aandacht nodig hebben.
Sollicitatieprocedure
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. In jouw brief lezen we graag wat jouw toegevoegde waarde is voor een team en wat jou de geschikte persoon maakt voor deze functie.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je meer weten over deze vacature en/ of het werken bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. Je bent welkom om een kennismakingsafspraak in onze agenda's te plannen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Je kunt hier een belafspraak inplannen maar, als je liever kennismaakt door middel van een wandeling over het terrein kan dat ook door hier een afspraak in te plannen. Je mag natuurlijk je ook je contact gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op.

Je mag ook contact opnemen met Ferry van den Top, manager zorg, via telefoonnummer 06 - 57 08 55 43, of met Bram Spanjersberg, recruitment, via telefoonnummer 06 - 51 72 52 20.

We voeren doorlopend gesprekken. Wanneer we voldoende geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Behandelcoördinator
Begeleider/Werkbegeleider
Procescoördinator
Publicatiedatum 21-09-2022
Reageer voor 09-10-2022
Nummer 114120

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland