Coördinerend begeleider De Torenakker - Wilp
Zozijn

Vind jij het een uitdaging om de belangrijkste schakel te zijn in de zorg en begeleiding rondom de cliënten? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken? Wij zoeken een

 coördinerend ondersteuner met een dienstverband van 70%

Wat ga je doen?

Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan en meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit de zorgplannen. Zo nodig organiseer je themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden. Je neemt deel aan overleggen en levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s, stagiaires en leerlingen.

 Dit zijn wij

Op Kasteelweg 3C/D (De Torenakker) wonen 10 cliënten in de leeftijd van 23 tot 63 jaar met een ernstig tot matige verstandelijke beperking. De cliënten hebben ondersteuning en nabijheid nodig en hebben, naast hun verstandelijke beperking, andere problematieken, zoals epilepsie, autisme, automutilatie en dwanghandelingen.

Voor de woning geldt dat aan cliënten zowel groepsgerichte als individuele begeleiding wordt gegeven. De begeleiding is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Wat kun je zelf en waar kunnen we je bij helpen? We streven daarbij naar zoveel mogelijk regie op eigen leven.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Werkervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur als coördinator
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie

Je bent

 • Energiek, houdt van uitdaging en aanpakken en bent in staat om op diverse niveaus te communiceren
 • Flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatig te werken
 • Een stabiele en stevige persoonlijkheid

Je kunt

 • Methodisch werken, reflecteren en relativeren
 • Zowel samenwerken als zelfstandig werken
 • Je grenzen bewaken      

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.084,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Voor externe kandidaten: een jaarcontract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in onbepaalde tijd

Procedure

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer OV 20-005
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 1 De Torenakker Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Roos Voskamp, manager, 06-10841411
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 21-01-2020
Reageer voor 15-03-2020
Ingangsdatum 21-01-2020
Nummer 50848
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn