Coördinerend ondersteuner intensieve begeleiding – Pannenhuis Wilp
Zozijn

Ben jij de zorgprofessional die nieuwe ervaring op wil doen op het gebied van intensieve begeleiding? En krijg jij energie van het bouwen van een betrokken, deskundig en gevarieerd team? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij ons binnen Zozijn. Lees verder, dit is de vacature die jij zoekt!

Match made in heaven

 • Jij hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4.
 • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald.
 • Jij kan tegen een stootje en hebt affiniteit met complexe doelgroep met bijkomende psychiatrische problematiek. Ervaring is niet per se nodig, wilskracht en assertiviteit vinden wij veel belangrijker!
 • Je hebt het vermogen overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken.
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
 • Voldoe je niet aan deze eisen, maar schreeuwt alles in deze vacaturetekst jouw naam? Stuur dan gerust een mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.

Out of the box

Binnen de intensieve begeleiding is het geen dag hetzelfde. Je levert zorg op maat door je begeleidingswijze aan te passen aan de cliënt. Jij denkt buiten de kaders, gaat af op intuïtie, maar bovenal handel je vanuit vakkennis. Als zorgprofessional houd jij van een uitdaging! Met het team wat je aanstuurt, zal je zorg dragen om een zo normaal mogelijk leefklimaat te realiseren voor onze cliënten. Je hebt hierin ook een coachende rol.
 
Als zorgprofessional intensieve begeleiding heb je een groot empathisch vermogen en weet je in te spelen op wat de bewoner nodig heeft in verschillende situaties. Observerende, begeleidende, ondersteunende en soms verzorgende werkzaamheden behoren tot jouw rol als begeleider. Je bent alert op eventuele escalaties in gedrag en voert samen met je collega’s handelingen uit om deze situaties te voorkomen en te beheersen waar nodig. Het is belangrijk dat je er samen staat wanneer de situatie daarom vraagt.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede band heeft met elkaar en op een prettige manier kan samenwerken. Daarom krijg jij de regie om te bouwen aan een nieuw team. We vinden het enorm belangrijk om samen met jou te kijken waar jij het beste tot je recht komt. Want zit jij helemaal op je plek? Dan kun jij ook de beste begeleiding leveren aan onze bewoners. Want eén ding is zeker: samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat dag in dag uit onze cliënten tot bloei komen!

The place to be

Je bent er vast al eens voorbijgereden: landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur.

Een coördinerend ondersteuner vertelt: “Elke cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen individuele dagprogramma. Er wordt er gekeken naar wat de individu aankan en vanuit daar worden er gerichte activiteiten ondernomen. Samen met de cliënten werken wij aan doelen om zo de zelfstandigheid te bevorderen.” Samen zorgen jullie ervoor dat cliënten zich blijven ontwikkelen. Dit kost tijd en aandacht, maar jullie hebben geduld en vieren successen. Monique Olthuis staat jullie als manager hierin bij en maakt graag kennis met je.

Kijk voor meer informatie over de locatie op de locatiepagina van Het Pannenhuis.

 

Let’s talk money

 • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3452,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 45). Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
 • Direct een vast contract als je komt werken bij de intensieve begeleiding.
 • Het aantal uur is in overleg. Er is van alles mogelijk!
 • Een uitdagende baan in de zeer intensive begeleiding met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst.
 • Bewoners die staan te popelen om kennis met je te maken, voor wie jouw begeleiding van grote waarde is.
 • Betaalde HBO opleiding (opleidingskosten + boekengeld)

Here we go!

Zie je jezelf al werken bij ons in Wilp? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. We voeren graag een gesprek met je en kijken we of dit type begeleiding bij je past. Het is bovendien belangrijk dat je goed in het team past, dus ook met Monique maak je kennis. Een referentie- en diplomacheck maken onderdeel uit van de procedure. Een VOG zul je bij aanname moeten aanvragen. Deze vacature kent geen sluitingsdatum, maar sluit zodra we voorzien zijn. 

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected]

We zien elkaar!

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28.80
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 110898
Doorsturen Bekijk PDF