Coördinerend begeleider MVG Eik Vierhouten (24 uur)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor de locatie Eik in Vierhouten zoeken wij een Coördinerend begeleider voor 24 uur per week.

Op een schitterende plek te midden van de Veluwse bossen ligt locatie Eik in Vierhouten. Op Eik 94 wonen acht cliënten. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiaste coördinerend begeleider voor 24 uur per week. Als coördinerend begeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van bewoners die duidelijkheid, structuur, veiligheid en vertrouwen nodig hebben. Door dit te bieden zorg je ervoor dat de bewoners een fijne dag en geluk kunnen ervaren.

Jouw werkplek
De Eik is één van de 6 woonlocaties in het bosrijke Vierhouten. Op Eik 94 wonen 8 ouderwordende cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Ondersteuning bij de ADL maakt een groot onderdeel uit van de zorg. Een aantal cliënten gaat overdag naar het dagcentrum op het terrein en een aantal krijgt interne dagbesteding aangeboden op de Eik.

Functie eisen

Over jou
Breng jij rust en stabiliteit aan cliënten en collega’s? Wij zoeken jou!

  • Je bent gedreven en nieuwsgierig ga jij met je team op zoek naar de onderliggende vragen en behoeftes van de cliënten. 
  • Je bent een sterke persoonlijkheid en kunt collega's enthousiasmeren. 
  • Je hebt een hbo opleiding binnen de sector Zorg en Welzijn en minimaal 3 jaar ervaring met de doelgroep MVG
  • Je bent bekend met Triple-C of bent bereid je dit eigen te maken

Inschaling

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2085,- en maximaal €3189,- (FWG 40/45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór donderdag 22 oktober, via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 349). Heb je nog vragen? Bel met Gerda Vos, coordinerend begeleider, op telefoonnummer 06 - 37 45 98 15. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 349
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Eik, Vierhouten
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Overig
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 12-10-2020
Reageer voor 22-10-2020
Nummer 55329

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg