Coördinerend begeleider MVG Waterweg
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Wij zoeken een collega die houdt van een uitdaging, niet bang is om buiten de kaders te denken en in staat is om de zorg voorop te stellen. Ben jij organisatorisch sterk, kan jij het overzicht bewaken op het zorgproces en help jij graag mensen met een moeilijk verstaanbaar gedrag op eigen benen te staan? Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!

Voor locatie Waterweg in Putten zoeken wij een Coördinerend begeleider MVG voor 18 tot 32 uur per week.
Kom jij ons gedreven en enthousiaste team versterken?


Jouw werkplek:
Op de Waterweg wonen en werken cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking met een intensieve zorgvraag en moeilijk verstaanbaar gedrag. Naast dat er 15 cliënten bij ons wonen, in drie verschillende groepen, bieden wij ook werk/dagbesteding aan. Je zoekt, zowel tijdens de dagbesteding als binnen het wonen samen, met je collega's steeds naar zinvolle activiteiten. Zo maken wij bijvoorbeeld kaarsen, onderhouden wij het pand en de (moes)tuin, of gaan we het bos in om hout te hakken. Maar ook de dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen. Daarbij geef je de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn. Je ondersteunt hen bij het behalen van hun doelen, waarbij je uitgaat van de zelfredzaamheid van de cliënt.

Jouw uitdaging:
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek, je zoekt verbinding en stuurt vanuit de Triple C gedachte op de behoeften van de cliënt;
 • Je helpt cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven
 • Je creëert een voorspelbaar, dagelijks ritme voor de cliënten door duidelijke afspraken te maken
 • Je geeft de cliënten vertrouwen en rust door het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid
 • Je geeft hulp bij de dagelijkse zorg en maakt plezier met de cliënten
Als coördinerend begeleider ondersteun je de cliënten en daarnaast organiseer je alles wat er voor jouw cliënten op medisch en administratief vlak geregeld moet worden. In de omgang met collega's heb je een coachende en faciliterende rol en weet je een goede werksfeer te creëren waar positiviteit en openheid voorop staan.

Over jou
Je kan goed organiseren, het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en stelt de belangen en het geluk van de cliënt in alle gevallen bovenaan. Ook kan je vlot met de computer overweg en kan je schriftelijk goed formuleren. Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen. Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Ook beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënten, familie als collega's.

Je hebt:
 • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • ervaring met het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • kennis en ervaring met Triple-C of je bent bereid dit te leren;
 • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie;
Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

Dit krijg je van ons:
Om je werk goed te verrichten staat er een team van betrokken collega's voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag. Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

Wij bieden jou:
 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2085,- en maximaal €3189,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten de we die graag om naar onbepaalde tijd.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk maandag 15 maart via de sollicitatieknop op www.werkenvoorphiladelphia.nl (vacaturenummer 760). Heb je nog vragen? Bel met Roel van der Maten, locatiemanager, op telefoonnummer 06 - 20 98 31 25. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Waterweg, Putten
Postcode 3882RA
Stad Putten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Persoonlijk Begeleider
Begeleider wonen
Overig
Publicatiedatum 23-02-2021
Reageer voor 15-03-2021
Nummer 57879

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg