Coördinerend gezinsbegeleider (VGZ)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Als coördinerend gezinsbegeleider (24-32 uren in de week) zoek je naar manieren om opvoedingsvaardigheden en de zelfredzaamheid van een gezin in het dagelijks leven te verbeteren. Dit doe je aan de hand van het aanbod Mijn Netwerk dat een pakket aan diensten biedt. Als professional inventariseer je wat er voor een cliënt en/of het gezin nodig is. Hierop stem je het aanbod van diensten af.

Je hebt een coördinerende rol en voert regie over middel lichte tot complexe (gezins-)situaties. Hierbij stel je ondersteuningsplannen op, je ondersteunt cliënten actief bij het onderhouden en uitbreiden van het eigen netwerk en betrekt waar nodig je netwerkpartners. De uitdagingen in het werk ga je samen met je collega's aan. We streven erna om onze cliënten wijkgerichte zorg aan te bieden, waarbij samenwerking met andere instanties, ketenpartners, het netwerk, collega's en ontmoetingsplekken een belangrijk onderdeel van je werk is.  

Ben jij die gepassioneerde gezinsbegeleider, die houdt van pionieren en geen uitdaging uit de weg gaat? Reageer dan op de vacature.
We vinden het leuk om samen met jou een kop koffie/thee te drinken om je meer te vertellen over deze baan.

Over Ambulant Apeldoorn
Philadelphia Werk & Begeleiding ondersteunt klanten die begeleiding nodig hebben bij werk, zelfstandig wonen of hun gezin. Ook bieden we verschillende vormen van werk en dagbesteding. Om participatie te bevorderen werkt Philadelphia met twee concepten: Mijn Netwerk en Mijn Werk. Mijn Netwerk biedt de mogelijkheid om in te spelen op de individuele behoeften van de burger. We bieden de ondersteuning modulair aan; op meerdere momenten en plaatsen en beter aangesloten bij het persoonlijk netwerk van de burger. Mijn Werk stimuleert klanten om zo ver mogelijk door te stromen op de participatieladder. Daarbij kijken we over onze eigen organisatiegrenzen heen en zoeken waar nodig samenwerking met andere organisaties en instellingen.

Functie eisen

Je hebt minimaal een HBO diploma op het gebied van zorg en welzijn;

Over jou

  • Een SKJ registratie en ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
  • Je bent zelfstandig, flexibel, creatief en in staat om vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar omgeving

Uren per week
24 uren per week onregelmatig

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 45. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?  
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór vrijdag 29 november, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1960. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Teco Jochems. Je kunt hem bereiken op nummer 06-23242479. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op donderdag 5 december.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1960
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Ambulant Apeldoorn
Postcode 7311NW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Gezinshulpverlener
Publicatiedatum 04-11-2019
Reageer voor 29-11-2019
Nummer 49350

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg