Coördinerend Ondersteuner wonen Kemphaan 3 - Raalte
Zozijn

Dit is Kemphaan 3

Kemphaan 3 staat midden in de woonwijk Raalte-Noord, die grenst aan de natuur. Op loopafstand is een klein winkelcentrum. Het gezellige centrum van Raalte is per auto, bus of fiets snel te bereiken.

Begeleiden staat centraal, met oog voor de lichamelijke verzorging. De cliënten zijn sociaal kwetsbaar en hebben behoefte aan duidelijkheid en nabijheid. 
Ze brengen graag enige tijd door met anderen en zijn ook verder op hun eigen appartement. De sfeer is huiselijk en gezellig. De dialoog is uitdagend en stimulerend.
Daarnaast zijn er geplande individuele begeleidingsmomenten. Deelname aan samenleving en netwerk wordt nagestreefd.

Wij zijn een team met professionele en vakkundige collega's. We zien elkaar en proberen elke dag een stukje beter te worden in ons werk.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt in je dagelijkse werk volwassen cliënten met een verstandelijke en vaak ook lichamelijke  beperking en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan. Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag en bent alert op signalen die cliënten geven.
Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan. Je bent de directe schakel tussen team, manager en gedragswetenschapper. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Wanneer enthousiasme je drijfveer is en observeren je tweede natuur dan komt dit heel mooi samen in het coachende deel van het coördinerend ondersteuner zijn. Je coacht het team samen met de andere coördinerend ondersteuner.
Hiervoor worden binnen Zozijn trainingen en intervisies aangeboden zodat jij jezelf daar ook verder in kunt blijven ontwikkelen. Ook het methodisch werken zoals wij dat binnen Zozijn doen wordt door jou gemonitord binnen Kemphaan 3. Daar waar nodig stuur je hierop aan, geef je richting of zet je zaken uit vanuit een positief kritische houding. 

Het is een uitdagende baan die het nodige van je vraagt maar je minstens zoveel terug geeft! 

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 of HBO niveau en meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg;
  • Je hebt het vermogen om overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken;
  • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie en je bent in staat te reflecteren en relativeren;
  • Je ben flexibel, sociaal en communicatief en je staat stevig in je schoenen;
  • Verder ben je een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan.

Dit bieden wij

  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3452,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Als we de geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

We willen graag persoonlijk kennis maken, uiteraard rekening houdend met de Coronamaatregelen. 

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende of huidige werkgever. Wij vragen van al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag. 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet waarbij bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit zal gaan naar een interne kandidaat. Solliciteren graag alleen via ZorgSelect. 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Raalte Kemphaan 3
Postcode 8103GG
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 25
Uren tot 25
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Astrid Beumer, 06 - 10012662
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 24-11-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 09-12-2022
Nummer 115787
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn