Coördinerend Begeleider wonen Kemphaan 9- Raalte
Zozijn

Zoek jij een uitdagende baan die het nodige vraagt maar minstens zoveel teruggeeft!  Solliciteer!
Wij zoeken een coördinerend ondersteuner

Wat ga je doen?
Je ondersteunt in je dagelijkse werk volwassen cliënten met een verstandelijke en vaak ook lichamelijke  beperking en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan. Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag en bent alert op signalen die cliënten geven.
Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan. Je bent de directe schakel tussen team, manager en gedragswetenschapper. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan verschillende overlegvormen.

Wanneer enthousiasme je drijfveer is en observeren je tweede natuur dan komt dit heel mooi samen in het coachende deel van het coördinerend ondersteuner zijn. Je coacht het team samen met de andere coördinerend ondersteuner.
Hiervoor worden binnen Zozijn trainingen en intervisies aangeboden zodat jij jezelf daar ook verder in kunt blijven ontwikkelen. Ook het methodisch werken zoals wij dat binnen Zozijn doen wordt door jou gestimuleerd en gevolgd binnen Kemphaan 9. Daar waar nodig stuur je hierop aan, geef je richting of zet je zaken uit vanuit een positief kritische houding. 

Dit is Kemphaan 9
In Raalte Noord staan sinds voorjaar van 2016 zeven moderne woonlocaties aan de rand van de woonwijk, waar 75 cliënten beschermd kunnen wonen. Binnen de Kemphaan bieden we 24 uurszorg, we dragen zorg voor de cliënt binnen wonen, dagbesteding en de zorg in de nacht.

Op de woning van Kemphaan 9 wonen 11 cliënten. Zij hebben veel lichamelijke verzorging nodig. De intensieve zorg en begeleiding liggen vooral in visuele beperkingen, epilepsie, en begeleiden van de ouder wordende cliënt, maar ook individuele begeleiding bieden om de dag goed door te komen. Cliënten vertellen ons veel door non-verbale communicatie, waarin we betekenis verlenen. Het leefklimaat is uitnodigend en waar mogelijk stimulerend, waarin we een veilige en geborgen leefsfeer creëren.

Wij zijn een team met professionele en vakkundige collega's. We zien elkaar en proberen elke dag een stukje beter te worden in ons werk

Herken je je in het volgende 

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 en meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg;
  • Je hebt het vermogen om overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken;
  • Je hebt affiniteit met het regisserende en coachende deel van de functie en je bent in staat te reflecteren en relativeren;
  • Je ben flexibel, sociaal en communicatief en je staat stevig in je schoenen;
  • Verder ben je een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan.

Dit bieden wij

  • Een professioneel team in een leerrijke werkomgeving; 
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Als we de geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende of huidige werkgever. Wij vragen van al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag. 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet waarbij bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit zal gaan naar een interne kandidaat.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Raalte Kemphaan 9
Postcode 8103GG
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Inge Brokken, manager i.o., tel: 06-51661451
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 02-11-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 72014
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn