COÖRDINEREND ONDERSTEUNER De Cirkel Doetinchem
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een

COÖRDINEREND ONDERSTEUNER  

Voor gemiddeld 26 uur per week (72,22%)

Wat ga je doen? Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het dagbestedingsplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit de dagbestedingsplannen. Zo nodig organiseer je themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op de groep op basis van de zorgvragen uit het dagbestedingsplan. Aan jou, samen met het team, om alle taken en de methodische cyclus op orde te houden. Vanzelfsprekend verricht je bij de functie horende administratieve werkzaamheden. In de overleggen neem je de voorzittersrol op je, in afstemming met manager en gedragswetenschapper. Je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe cliënten, collega’s en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij

Trainingscentrum De Cirkel is gevestigd in Doetinchem en is één van de tien locaties horend bij de RVE werk- en dagactiviteiten Achterhoek. De Cirkel biedt verschillende doelgroepen werkzaamheden en activiteiten. Deze worden volgens een gestructureerd dagprogramma aangeboden, passend binnen de mogelijkheden en zorgvraag van de cliënt. De ondersteuning is erop gericht om de competenties en vaardigheden te helpen versterken om zo de cliënt tot maximale zelfontplooiing te laten komen. 

Bij trainingscentrum De Cirkel komen ongeveer 33 cliënten. De ondersteuning varieert per doelgroep en zorgvraag van de cliënt:

 • Arbeidsmatig werken: Ondersteun en stimuleer m.b.t. het aanleren/uitbreiden van vakgerichte vaardigheden, kennis, werkhouding en taakgerichtheid
 • ADL: Ondersteun en stimuleer m.b.t. sociale zelfredzaamheid, eenvoudige werkzaamheden en ADL
 • Rustgevende en aangepaste activiteiten: Ondersteun met het in stand houden van vaardigheden met balans tussen inspanning en ontspanning
 • Oriënteren en leren: bied de mogelijkheid tot het ontdekken en ontwikkelen van competenties en vaardigheden

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. Liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning kunnen we alleen bieden vanuit een dialoog; dit is onze grondhouding. Dialoog is samenspraak: je luistert naar elkaar en wisselt met elkaar van gedachten. Je sluit aan bij het denken en voelen van de ander. Daarbij maakt het niet uit wie die ander is: cliënt, verwant, vrijwilliger, collega, leidinggevende of een relatie van Zozijn.

Herken jij je in het volgende

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg in een soortgelijke functie
 • Het vermogen om overstijgend te denken en het overzicht te bewaren
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Een reflecterend en relativerend vermogen
 • Affiniteit met bedrijfsmatig werk en dit vorm kunnen geven

Je bent

 • Flexibel, sociaal en communicatief
 • Een stevige persoonlijkheid met aantoonbare senioriteit
 • Liefdevol, zorgzaam, vakkundig en vindingrijk
 • Een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan

Je kunt 

 • Methodisch werken
 • Goed coördineren en regisseren
 • Je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken met anderen

Dit bieden wij

 • Een salaris van maximaal € 3.640, - bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een leerrijke werkomgeving

Procedure

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 14 juni 2023. De tweede ronde bestaat uit gesprekken met collega’s en cliënten van De Cirkel en wordt gehouden op maandag 19 juni 2023.

 Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. Voor externe kandidaten worden In het kader van de vergewisplicht en voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. De verkregen informatie kan een rol spelen bij de besluitvorming over een eventuele aanstelling.

Type Vacature
Intern nummer AL 119656
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Werk en Dagactiviteiten Doetinchem De Cirkel Doetinchem
Postcode 7004KA
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wilko Kloppenburg, manager, tel. 06-20632279, of per e-mail: [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 26-04-2023
Reageer voor 05-06-2023
Ingangsdatum 26-04-2023
Nummer 119656
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn