Coördinerend ondersteuner de Daslook - Twello
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?

Coördinerend ondersteuner met een dienstverband 60%

Dit zijn wij

Wooneenheid De Daslook in Twello behoort tot regio Oost Veluwe en maakt deel uit van de doelgroep Begeleid Wonen.

De Daslook is een dubbele woning voor 2 x 10 cliënten. Iedere cliënt heeft zijn eigen appartement met een zit-slaapkamer, keukenblokje, douche en toilet. Daarnaast zijn er ook algemene ruimtes zoals een woonkamer en een woonkeuken.

In totaal wonen er 20 cliënten in de leeftijd van 20-40 jaar met een matige verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben dagbesteding of werk, waar ze overdag naar toe gaan. De ondersteuning is gericht op het creëren van voorwaarden om cliënten met een beperking kansen en mogelijkheden te bieden op deelname aan de samenleving.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de bewoner toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. 


Wat ga je doen?

Je begeleidt volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je coacht de ondersteuners en voert regelmatig overleg met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Slaapdiensten behoren tot het takenpakket
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt goed coördineren en regisseren
 • Je kunt je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je kunt grenzen bewaken en goed samenwerken met anderen

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op een mooie woonlocatie in Twello
 • Een salaris van maximaal € 3.189,-- bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband daarna omgezet in onbepaalde tijd

Procedure

Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk via Zorgselect.

De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd. Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 1 Daslook 4 Twello
Postcode 3792AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 21.60
Uren tot 21.60
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Coby van der Steege, manager, telefoonnummer 06-51195147
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-11-2020
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 12-11-2020
Nummer 55936
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn