Coördinerend ondersteuner Het Boshuis - Wilp
Zozijn

Coördinerend ondersteuner gezocht!  

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per omgaande een

coördinerend ondersteuner met een dienstverband van 70%

Wat ga je doen?

Je begeleidt volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan. Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je coacht de ondersteuners en voert regelmatig overleg met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

 

Dit zijn wij

Wooneenheid Het Boshuis in Wilp behoort tot regio Oost-Veluwe. In totaal wonen er 20 cliënten, verdeeld over twee groepen van ieder 10 cliënten in de leeftijd van midden twintig tot zeventig jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben een vorm van dagbesteding of werk. De cliënten kunnen veel zelf, maar hebben wel begeleidende ondersteuner nodig. Tevens zijn er een paar cliënten die ook lichamelijke ondersteuning nodig hebben.

Iedere cliënt heeft zijn eigen appartement met een zit-slaapkamer, douche en toilet. Daarnaast zijn er ook algemene ruimtes zoals een gezamenlijke woonkamer met keuken

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

 

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op mimimaal kwalificatieniveau 4.
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie.
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent flexibel, sociaal en communicatief.
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
 • Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren.
 • Je kunt je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten.
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.084,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Voor externe kandidaten: een jaarcontract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in onbepaalde tijd

Procedure

Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer OV19-054
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 2 Boshuis 27 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 25
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij de collega's van het Boshuis, telefoonnummer 088-5753130
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 10-05-2019
Reageer voor 30-06-2019
Ingangsdatum 10-05-2019
Nummer 45102
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn