Coördinerend ondersteuner de Post in Wilp
Zozijn

Coördinerend ondersteuner met hart voor de zorg

Vind jij het een uitdaging om de belangrijkste schakel te zijn in de zorg en begeleiding rondom de cliënten? Dan bij jij wellicht degene die we zoeken? Wij zoeken een

Coördinerend ondersteuner met een dienstverband tussen de 60% en 80%

Wat ga je doen

Je coördineert het tot standkomen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit de zorgplannen. Zo nodig organiseer je themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij

"De Post” wordt bewoond door 20 cliënten, in de leeftijd tussen de 50 en 95 jaar, met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. De cliënten hebben een intensieve zorg- en/of begeleidingsvraag, waarbij structuren, verzorgen, in stand houden van de zelfredzaamheid, regie op eigen leven en huiselijkheid een belangrijke rol spelen. Vanuit de woning worden er ook combinatiediensten met de dagbesteding gedraaid. De woning heeft aan beide kanten 10 zit-/slaapkamers en gedeelde badkamers. Daarnaast heeft de woning een gezamenlijke woonkamer en een open keuken. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Je hebt werkervaring in de zorg, bij voorkeur als coördinator
 • Jehebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Je bent energiek, houdt van uitdaging en aanpakken en bent in staat om op diverse niveaus te communiceren
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om onregelmatig te werken
 • Je kunt methodisch werken, reflecteren en relativeren
 • Je kunt zowel samenwerken als zelfstandig werken

 Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een salaris in FWG 45 maximaal € 3.084,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 45
 • Een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Voor externe kandidaten: een jaarcontract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in onbepaalde tijd

 

Procedure

Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. 

 

Type Werkplein
Intern nummer OV19-020
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 4 De Post Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 22
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Rienke van der Marel, manager, telefoonnummer 06-15350173 of de collega’s van de Post (na 16.00 uur), telefoonnummer 088-5153790
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 20-02-2019
Reageer voor 31-03-2019
Ingangsdatum 19-02-2019
Nummer 41834
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn