Coördinerend ondersteuner of coördinerend ondersteuner in ontwikkeling (i/o) wonen Waverlo in Didam
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega's en cliënten daarin kan ondersteunen? Ben je het type ‘Doen wat je zegt en zegt wat je doet’? Is het jouw passie om liefdevolle en professionele zorg te bieden aan ouderen met een intensieve zorgvraag? Dan is dit een baan voor jou!

Coördinerend Ondersteuner of coördinerend ondersteuner i/o met een dienstverband van minimaal 24 uur per week
Meer uren zijn in overleg mogelijk

Wat ga je doen?
Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan van zes cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit de zorgplannen. Daarnaast werk je zelf mee in de uitvoering van de zorg. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. In de overleggen neem je zo nodig de voorzittersrol op je.

Dit zijn wij
Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de locatie Waverlo in gebouwencomplex Meulenvelden, nabij het centrum van Didam. Hier wonen 6 cliënten van 53 tot 92 jaar oud met een intensieve zorgvraag. Cliënten hebben een eigen ruime slaapkamer en er is een gemeenschappelijke huiskamer. Zij krijgen hier begeleiding en behandeling, in nauwe samenwerking met een huisartsenpraktijk. De nachtzorg komt vanuit Liemerije, specialist in ouderenzorg, die eveneens in dit gebouw gehuisvest is.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Voor locatie Waverlo in Didam zijn we op zoek naar iemand die warme zorg biedt en presentie gericht kan werken. Waverlo is een locatie waar de zorg draait om comfort bieden en aansluiten bij de cliënt, flexibel zijn en je kunnen aanpassen aan hetgeen de cliënt nodig heeft. Als team willen wij ervoor zorgen dat cliënten zo lang mogelijk hun vaardigheden en eigen individu behouden zoals deze is. Daarom vragen wij:

  • een afgeronde opleiding binnen zorg en welzijn op minimaal niveau 4 en werkervaring in de gehandicaptenzorg;
  • het vermogen om overstijgend te denken en het overzicht te bewaren;
  • een stevige persoonlijkheid met aantoonbare senioriteit;
  • een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan, met zowel cliënten, verwanten en collega's;
  • aantoonbare vaardigheid in het methodisch werken.

Let op: Voldoe je aan onze opleidingseis en heb je werkervaring in de gehandicaptenzorg, maar kun je nog niet voldoen aan de overige functie-eisen dan behoort een ontwikkeltraject als coördinerend ondersteuner i/o ook tot de mogelijkheden!

Dit bieden wij;

  • Een uitdagende baan vol afwisseling van minimaal 24 uur;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3640,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Word je co-er i/o dan is een inschaling in FWG 35 met een verhoging van 2 periodieken van toepassing;
  • Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal;
  • Tot slot, werken wij op basis van vertrouwen en gaan wij voor een lange termijn samenwerking. Daarom bieden we je graag direct een contract voor onbepaalde tijd.

Verder moet je weten
Enthousiast? We zien graag jouw brief met CV tegemoet. Let op: "Graag alleen reageren via ZorgSelect".

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland. Zodra we de geschikte nieuwe collega hebben gevonden sluiten we deze procedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidige leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek.

Voor externe kandidaten worden In het kader van de vergewisplicht en voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. De verkregen informatie kan een rol spelen bij de besluitvorming over een eventuele aanstelling.

Wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Raymond Nas, manager. Te bereiken op 06 – 13 46 52 52. Mocht je voorafgaande aan je sollicitatie kennis willen maken met de locatie wonen Waverlo neem dan ook contact met ons op; we leiden je met plezier rond op de locatie.

Type Vacature
Intern nummer AL
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Didam en Zevenaar Waverlo Didam
Postcode 6942RG
Stad Didam
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Raymond Nas, manager, tel. 06 13 46 52 52
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 119916
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn