Coördinerend Ondersteuner Wonen Ulft
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega's en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zoeken voor 't Iesselhuus, de nieuwe woonlocatie in Ulft, een Coördinerend Ondersteuner met een dienstverband van minimaal  28 uur per week i.v.m uitbreiding nieuwbouw locatie.

Wat ga je doen?
Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit de zorgplannen. Daarnaast werk je zelf mee in de uitvoering van de zorg. Zo nodig organiseer je themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Aan jou om alles administratief én methodisch op orde te krijgen en te houden. In de overleggen neem je de voorzittersrol op je, in afstemming met manager en gedragswetenschapper

Dit zijn wij
Wonen Ulft kent een brede doelgroep. Het huidige wooncentrum biedt woongelegenheid aan vijftien cliënten. Allen gaan verhuizen medio 2022 naar een nieuwbouw complex in het centrum van Ulft. Het nieuwe gebouw heeft drie verdiepingen waar 29 cliënten hun eigen appartement hebben. Ook zijn er drie gezamenlijke woonruimtes, op elke verdieping één. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een afgeronde opleiding binnen zorg en welzijn op minimaal niveau 4 en werkervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt het vermogen om overstijgend te denken en het overzicht te bewaren;
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie en een reflecterend en relativerend vermogen;
 • Je ben flexibel, sociaal en communicatief;
 • Je bent een stevige persoonlijkheid met aantoonbare senioriteit;
 • Verder ben je een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan;
 • En kun je methodisch werken.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan vol afwisseling tussen 28 en 32 uur (omvang is bespreekbaar)
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.289,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de cao een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Procedure
De gesprekken vinden plaats op 3 februari.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Achterhoek Ulft
Postcode 7071WS
Stad Ulft
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Tillie van Asselt, tel. nr 06-3166 5987
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-01-2022
Ingangsdatum 12-01-2022
Reageer voor 30-01-2022
Nummer 107112
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn