Coördinerend thuisbegeleider jeugd Arabisch-talig
Carintreggeland

Help jij anderen graag bij het verbeteren of stabiliseren van de thuissituatie?
Vind jij het belangrijk dat een cliënt zelf de regie op zijn eigen leven houdt?
Werk je graag met mensen uit andere culturen, 
meer specifiek met jeugd met een Arabische achtergrond?

Dan is deze functie van Coördinerend Thuisbegeleider bij Carintreggeland iets voor jou!

Jij helpt onze cliënten bij problemen in de thuissituatie door een combinatie van “handen uit de mouwen” en het voeren van gesprekken. Je gaat voornamelijk werken met jeugd belast met een diversiteit aan problematieken op het gebied van autisme, ADHD of multi-problemen. Je gaat samen met het gezin aan de slag om de thuissituatie stapsgewijs te verbeteren of te stabiliseren. Je komt hiervoor bij de cliënt aan huis maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de client in zijn contacten te ondersteunen. Je vindt het daarnaast ook interessant om begeleiding te bieden aan andere cliëntgroepen (psychiatrie of ouderen) allemaal met een verschillende hulpvraag. Afhankelijk van de situatie kan de begeleiding tijdelijk van aard zijn, maar ook voor een langere periode worden ingezet.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, binnen door de gemeente vastgestelde resultaten, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. Omdat we een grote aanbieder zijn hebben we veel mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht.

Wie ben jij?

 • Gediplomeerd op kwalificatieniveau 4 of 5 (Maatschappelijke zorg, agogisch werk, social work)
 • Arabischtalig (klassiek Arabisch, harde eis) en je beheerst daarnaast uitstekend de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ervaring in het begeleiden van jeugd met allerhande problematiek o.a. autisme, ADHD en multi-probleem gezinnen
 • Ervaring met systeemgericht werken, meldcode en opvoedings methodieken als tripple P, uithuisplaatsing
 • Analytisch, flexibel, initiatiefrijk en creatief
 • Doelgericht

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Een baan met 'never a dull moment'
 • Professioneel en leuk team
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel niveau
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45; Maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van een full time dienstverband van 36 uur
 • Goede arbeidsvoorwaarden, een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Klik hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 
Type Werkplein
Intern nummer 20-207
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther Nieuwenhuis, telefoon 06 3434 0057, e-mail esther.nieuwenhuis@carintreggeland.nl
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 20-10-2020
Nummer 63377

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland