Coördinerend Thuisbegeleider Jeugd Arabischtalig
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij graag cliënten helpen bij de betere thuissituatie?
 • Vind jij het belangrijk dat een cliënt zelf de regie op zijn eigen leven houdt?
 • Werk je graag met mensen uit andere culturen, meer specifiek met jeugd met een Arabische achtergrond?

Dan is deze functie van Coördinerend Thuisbegeleider bij Carintreggeland iets voor jou!

Jij helpt onze cliënten bij problemen in de thuissituatie door een combinatie van "handen uit de mouwen" en het voeren van gesprekken. Je gaat voornamelijk werken met jeugd belast met een diversiteit aan het gebied van autisme, ADHD van multi-problemen. Je gaat samen met het gezin aan de slag om de thuissituatie stapsgewijs te verbeteren en te stabiliseren. Je komt bij de cliënt aan huis maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de cliënt in zijn contacten te ondersteunen. Je vindt het ook interessant om hulp te bieden bij andere cliëntgroepen (psychiatrie van ouderen) allemaal met een verschillende hulpvraag. Afhankelijk van de situatie kan de begeleiding tijdelijk van aard zijn, maar ook voor een langere periode worden.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, binnen door de gemeente vastgestelde resultaten, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. Omdat we een grote aanbieder zijn hebben we veel mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht.

Wie ben jij?

 • Gediplomeerd op kwalificatie 4 van 5 (Maatschappelijke zorg, agogisch werk, sociaal werk)
 • Je beheerst zowel de Arabische (klassiek Arabisch) als de Nederlandse taal in woord en geschrift (dit is een harde functie eis)
 • Ervaring in de begeleiding van jeugd met allerhande problematiek o.a. autisme, ADHD en multi-probleem families
 • De stichting met systeemwerkengericht, methodieken als Tripple P
 • Analytisch, flexibel, initiatiefrijk en creatief
 • Doelgericht

Je vindt bij ons:

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Een baan met 'never a dull moment'
 • Professioneel en leuk team
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijke als professionele niveau
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede arbeidsvoorwaarden, een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Nieuwenhuis, telefoon 06 3434 0057, e-mail esther.nieuwenhuis@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) begeleider ambulant
Begeleider niveau 4
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 16-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72896

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland