Coördinerend Thuisbegeleider Jeugd
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Help jij anderen graag bij het verbeteren of stabiliseren van de thuissituatie?
 • Vind jij het belangrijk dat een cliënt zelf de regie op zijn eigen leven houdt?
 • Heb je affiniteit en ervaring met de doelgroep Jeugd?

Dan is deze functie van Coördinerend Thuisbegeleider bij Carintreggeland iets voor jou!   

Jij helpt onze cliënten bij problemen in de thuissituatie door een  combinatie van “handen uit de mouwen” en het voeren van gesprekken. Je gaat voornamelijk werken met jeugd belast met een diversiteit aan problematieken op het gebied van autisme, ADHD of multi-problemen. Je gaat samen met het gezin aan de slag om de thuissituatie stapsgewijs te verbeteren of te stabiliseren.  Je komt hiervoor bij de cliënt aan huis maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de cliënt in zijn contacten te ondersteunen. Je vindt het daarnaast ook interessant om begeleiding te bieden aan andere cliëntgroepen (psychiatrie of ouderen) allemaal met een verschillende hulpvraag. Afhankelijk van de situatie kan de begeleiding tijdelijk van aard zijn, maar ook voor een langere periode worden ingezet.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, binnen door de gemeente vastgestelde resultaten, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten.

Wie ben jij?

 • Gediplomeerd op kwalificatieniveau 4 of 5 (Maatschappelijke zorg, agogisch werk, social work). 
 • Enthousiast en klaar om met deze baan te beginnen!
 • Ervaren in het begeleiden van jeugd met allerhande problematiek o.a. autisme, ADHD en multi-probleem gezinnen
 • Affiniteit met systeemgericht werken (denk hierbij aan methodieken als Tripple P)
 • Analytisch, flexibel, initiatiefrijk en creatief
 • Je beschikt over een doelgerichte aanpak

Je vindt bij ons:

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Professioneel en leuk team aan collega’s die jou met open armen verwelkomen
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel niveau, bij Carintreggeland heb je geen baan maar een loopbaan
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45 met maximaal €3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt een Iphone en Laptop bij deze functie

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Wil je meer informatie over de functie? Bel gerust met Esther Nieuwehuis 06-34340057

Solliciteren kan tot en met 1 december 2021. 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Careflex
Postcode 7554RS
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Agogisch hulpverlener
begeleider ambulant
Begeleider niveau 4
Gezinshulpverlener
Jeugdzorgwerker
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 02-12-2021
Nummer 72969

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland