Coördinerend Thuisbegeleider Tigrinya-talig, Rijssen-Holten, Enschede, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Help jij anderen graag bij het verbeteren of stabiliseren van de thuissituatie?  
 • Vind jij het belangrijk dat een cliënt zelf de regie op zijn eigen leven houdt?  
 • Werk je graag met mensen uit andere culturen?  

Dan is deze functie van Coördinerend Thuisbegeleider bij Carintreggeland iets voor jou! 

Jij helpt onze cliënten bij problemen in de thuissituatie door een combinatie van “handen uit de mouwen” en het voeren van gesprekken. Je komt bij de cliënt aan huis maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de cliënt in zijn contacten te ondersteunen. Jij biedt begeleiding aan diverse cliëntgroepen (psychiatrie, ouderen, opvoedondersteuning) allemaal met een verschillende hulpvraag. Afhankelijk van de situatie kan de begeleiding tijdelijk van aard zijn, maar ook voor een langere periode worden ingezet.  

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, binnen door de gemeente vastgestelde resultaten, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. Omdat we een grote aanbieder zijn hebben we veel mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht.  

Wie ben jij?

 • Gediplomeerd op niveau 4 of 5 (bij voorkeur Maatschappelijke zorg, agogisch werk, social work)  
 • Je beheerst zowel de Nederlandse - als de Tigrinya taal goed in woord en geschrift  
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met allerhande problematiek (pré)
 • Je omschrijft jezelf als zelfstandig, doortastend en klantgericht  
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen, je bent flexibel, initiatiefrijk en creatief  

Je vindt bij ons:

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf  
 • Een baan met 'never a dull moment'  
 • Professioneel en leuk team  
 • Ontwikkelmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel niveau. 
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 45 maximaal € 3471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Flexibel werken op iedere plaats door inzet van digitale middelen. We hebben veel aandacht voor digitaal werken, we hebben digicoaches die jou maximaal in je werk kunnen ondersteunen

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je nog vragen? Esther Nieuwenhuis, specialistisch thuisbegeleider/ consulent vertelt je graag meer over deze mooie functie. Mail naar [email protected] Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) begeleider ambulant
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109785

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland