Coördinerend Verpleegkundige – Coördinerend Verzorgende ZGR Angeli Custodes, de Es
ZGR

Coördinerend Verpleegkundige – Coördinerend Verzorgende

Wat ga je doen?

In de functie van Coördinerend Verpleegkundige of Coördinerend Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het coördineren en leveren van zorg aan cliënten met als doel het in stand houden of bevorderen van de kwaliteit van leven van de klant. 

Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verpleegkundige of Verzorgende. Door jouw opleiding, stage- en/of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.

Persoonlijke zorg en aandacht  voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt en gesprekken voeren met de cliënt een belangrijk onderdeel is van de functie, sterker nog, het belangrijkste onderdeel van de functie!
 
Als verpleegkundige of verzorgende met coördinerende taken verricht je ook de volgende werkzaamheden: Je coördineert het zorgproces, je draagt zorg voor een actueel zorgplan en je bent de verbindende schakel in het netwerk rondom de cliënt.

Jouw team

De Es is een afdeling waar wij samen werken aan een mooie dag voor bewoners met dementie. Wij werken nauw samen met vrijwilligers en ondersteunen onze bewoners vanuit de BOM methodiek. Wij kennen de kwaliteiten van onze collega’s en leren graag van elkaar. De sfeer op de afdeling is de Sallandse gemoedelijkheid.

Wie zijn wij en wat verwachten we van jou als zorgprofessional?

ZGR is specialist in ouderenzorg en de begeleiding van mensen met dementie in het hart van Salland. Met ons uitgebreide zorg- en welzijnsconcept ondersteunen wij Sallandse senioren bij een mooie oude dag.
We geloven in persoonlijke aandacht, eigen regie en noaberschap. Ieder mens heeft immers een ander levensverhaal en een ander beeld over zijn of haar oude dag. Wij vinden het daarom belangrijk om voor elkaar klaar te staan en te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Naar elkaar, maar vooral naar onze cliënten, bewoners en hun naasten. Bij ZGR zijn zij aan het woord.

Wij verbinden deze woorden vervolgens aan onze professionele medewerkers, vertrouwde vrijwilligers, mantelzorgers en andere lokale partijen.

Dat je in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde niveau 4 of Verzorgende IG (en ingeschreven staat in het BIG register) is voor ons vanzelfsprekend. Maar wat verwachten wij nog meer van onze nieuwe collega?

Zelfstandig en teamplayer
Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”!
Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

Communicatie en coachen
Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hierbij hoort ook ook positief coachen. Jouw collega’s, waaronder leerlingen, vinden het fijn om van jou te mogen leren en kennis van jou overgedragen te krijgen in de praktijk. Op deze manier behouden we kennis, vergroten we de betrokkenheid en ontwikkelen we ons als ZGR op een positieve manier. 

Samen verantwoordelijk
Doordat je wisselende diensten draait is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen.

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, het contact met betrokken partijen, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.  

Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd.

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken bij ZGR Angeli Custodes? Dat kan! Wij nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen in de zorg! Wij laten jou dan met alle plezier ervaren hoe een dag eruit kan zien bij ons.

En verder…
De functie van Coördinerend Verpleegkundige is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 45. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.575,63 op fulltime basis van een 36 urige werkweek.

De functie van Coördinerend Verzorgende is ingedeeld in functiegroep 40. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.254,43 op fulltime basis van een 36 urige werkweek.

Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.

Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie. 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Riet Hogeman of Riky Heerink, tel. 088-6564211
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 17-03-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118665
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Ooit was deze woonzorglocatie aan de rand van Raalte een kloosterziekenhuis waar de zusters van liefde met passie voor hun patiënten zorgden. In het gebouw vindt u nog veel originele details, waaronder een prachtige kapel en kloostertuin, die aan de voorgeschiedenis van het pand herinneren. Dit maakt ZGR Angeli Custodes tot een unieke locatie waar sfeer, bezinning en professionele zorg samenkomen en waar bewoners en medewerkers met veel plezier wonen en werken. De locatie is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd, waardoor er een comfortabele en sfeervolle woonomgeving is ontstaan, waar zorg op maat kan worden geleverd aan ongeveer 50 cliënten met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen. ZGR Angeli Custodes biedt tevens een warm thuis aan cliënten die vanwege een ziekenhuisopname of revalidatie tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Restaurant De Rik is de plek waar zowel cliënten, buurtbewoners en familie een gezonde maaltijd kunnen nuttigen en terecht kunnen voor een kopje koffie of anderen kunnen ontmoeten tijdens een gezellige activiteit. De locatie heeft daarnaast een eigen kapsalon en pedicure. Bij De Boerderij, direct naast Angeli Custodes, kunnen ouderen terecht voor dagbesteding. In de appartementen van De Scheper naast de locatie wordt via transmurale teams van ZGR thuiszorg geleverd.

Meer over ZGR