Coördinerend Verpleegkundige - Coördinerend Verzorgende
ZGR

Wat ga je doen?

Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verpleegkundige of Verzorgende. Door jouw opleiding, stage- en/of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.

Persoonlijke zorg en aandacht voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt en gesprekken voeren met de cliënt een belangrijk onderdeel is van de functie, sterker nog, het belangrijkste onderdeel van de functie! Door aanvullende zorg te bieden, stimuleer je de cliënt om dingen zo lang mogelijk zelfstandig te doen, zodat ze regie op hun eigen leven zo lang mogelijk kunnen behouden. Dit heeft een positief effect op het gevoel van eigenwaarde, wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast dien je medicijnen toe, monitor je medicijngebruik en hou je de gezondheidssituatie in de gaten.

Verder voer je als verpleegkundige of verzorgende met coördinerende taken de volgende werkzaamheden uit. Je coördineert het zorgproces, je draagt zorg voor een actueel zorgplan en je bent de verbindende schakel in het netwerk rondom de cliënt.

Jouw team
Je komt te werken binnen een team van helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen. Op de afdeling wonen 14 somatische zorgvragers. Je bent beschikbaar voor alle diensten.

Wie zijn wij en wat verwachten wij van jou als zorgprofessional?

ZGR is specialist in ouderenzorg en de begeleiding van mensen met dementie in het hart van Salland. Met ons uitgebreide zorg- en welzijnsconcept ondersteunen wij Sallandse senioren bij een mooie oude dag.
We geloven in persoonlijke aandacht, eigen regie en noaberschap. Ieder mens heeft immers een ander levensverhaal en een ander beeld over zijn of haar oude dag. Wij vinden het daarom belangrijk om voor elkaar klaar te staan en te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Naar elkaar, maar vooral naar onze cliënten, bewoners en hun naasten. Bij ZGR zijn zij aan het woord.
Wij verbinden deze woorden vervolgens aan onze professionele medewerkers, vertrouwde vrijwilligers, mantelzorgers en andere lokale partijen.

Dat je in het bezit bent van een diploma Verpleegkunde niveau 4 of Verzorgende IG (en ingeschreven staat in het BIG register) is voor ons vanzelfsprekend. Maar wat verwachten wij nog meer van onze nieuwe collega?

Zelfstandig en teamplayer
Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”! Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

Communicatie en coachen
Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hierbij hoort ook positief coachen. Jouw collega’s, waaronder leerlingen, vinden het fijn om van jou te mogen leren en kennis van jou overgedragen te krijgen in de praktijk. Op deze manier behouden we kennis, vergroten we de betrokkenheid en ontwikkelen we ons als ZGR op een positieve manier.

Samen verantwoordelijk
Doordat je wisselende diensten draait is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen.

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, het contact met betrokken partijen, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.

Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Je krijgt binnen ZGR diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Wanneer wij een goede match hebben, bieden we jou een contract voor onbepaalde tijd.

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken bij ZGR Stevenskamp? Dat kan! Wij nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen in de zorg! Wij laten jou dan met alle plezier ervaren hoe een dag eruit kan zien bij ons.

En verder…
De functie van Coördinerend Verpleegkundige is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 45. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.575,63 op fulltime basis van een 36 urige werkweek.
De functie van Coördinerend Verzorgende is ingedeeld in functiegroep 40. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.254,43, op fulltime basis van een 36 urige werkweek.
Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november. Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?
Dan nodigen wij jou van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”. De sluitingsdatum van deze vacature is 7 april 2023 (of eerder als de geschikte kandidaat ons al eerder heeft gevonden).

Het aanleveren van een VOG is onderdeel van de procedure

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenskamp in Heeten
Postcode 8111AR
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Elien Spoolder, telefoonnummer 088 - 6564171 of [email protected]
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 07-04-2023
Nummer 118363
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR