Coördinerend verpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou 

Wat wij heel vanzelfsprekend en gewoon vinden, is soms heel bijzonder. Zet jij iedereen in zijn/haar kracht en wil jij cliënten ondersteunen om zo lang mogelijk het leven te leiden zoals zij dat zelf zouden willen? Vind jij het daarnaast leuk om te coördineren en te bouwen aan de verbetering van kwaliteit van zorg en kun jij niet wachten je talenten in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met jou, zorgen wij voor het beste van elk moment. Lees snel verder, we gaan graag met je in gesprek!

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

De locatie voor deze vacature is het Hoge Veld in Aalten en biedt 5 groepswoningen met per woning 6 cliënten met (beginnende) dementie. In deze woningen bieden wij een huiselijke sfeer met zorg, ondersteuning en behoud van privacy. Elke cliënt heeft een eigen appartement en er is per groepswoning een ruime woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Hier kunnen de cliënten koffiedrinken, de maaltijd gebruiken, aan een activiteit deelnemen of meehelpen bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden zodat elke cliënt het beste uit elk moment haalt. Dat doen we in Hoge Veld.

Groepswonen Beth San bestaat uit meerdere woningen van 6 cliënten. (Beginnend) Dementerende cliënten ontvangen 24 uur per dag ondersteuning in een huiselijke sfeer. Het gewone en vertrouwde van het dagelijks leven staat daarbij voorop en er wordt gewerkt volgens de principes van belevingsgerichte zorg.

Functie eisen

Marga Klompé zoekt een verpleegkundige met coördinerende taken voor onze locaties Beth San en Hoge Veld in Aalten voor alle soorten diensten Uren zijn in overleg.

Jij bent als verpleegkundige bij Marga Klompé een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor onze bewoners en je collega’s. De coördinerend verpleegkundige draagt zorg voor de coördinatie, de continuïteit en de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Tevens verpleegt, verzorgt en begeleidt hij cliënten door uitvoering te geven de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van Marga Klompé. De coördinerend verpleegkundige coördineert en organiseert het wonen, de zorg en het welzijn van de aan hem toegewezen cliënten en draagt hiervoor verantwoordelijkheid.

Inschaling

Over je functie 

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? In de functie van Coördinerend Verpleegkundige word je ingeschaald in FWG 45 (niveau 4). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
 keuze uit een contract voor uren die jou schikken
 schaal FWG 45 (€2.422,65 – €3.471,49) van de CAO VVT
 wij bieden jou diversiteit in zorg(werkzaamheden),een open werksfeer èn een team met hele leuke collega’s;
 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
 prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen (telefoon, laptop, tablet) met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum) via 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Type Werkplein
Intern nummer 382
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Beth San
Postcode 7121EG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 03-10-2022
Reageer voor 23-01-2023
Ingangsdatum 03-10-2022
Nummer 114385

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)