Coördinerend Verpleegkundige Nachtdienst - Wilp
Zozijn

Houd je van uitdaging door de regie te nemen bij calamiteiten? Past het werken in de nacht goed bij je werk- en privé balans? Solliciteer dan als 

Coördinerend verpleegkundige nachtdienst maximaal 70%  

Wat ga je doen
Als eerst verantwoordelijke van de nacht start jij je dienst met een overdracht van de dag met de praktijkverpleegkundige. Deze informatie draag je over aan het nachtdienstteam! Per nacht is er een indeling wie wanneer welke werkzaamheden verricht; de ene collega start achter de domotica en de andere collega werkt in de nachtzorg; het bezoeken van cliënten die zorg nodig hebben of om hulp vragen. Dit wordt gedaan in tijdsblokken, en de werkzaamheden afgewisseld. Als coördinator zorg jij er voor dat iedereen zijn werk op een goede manier kan uitvoeren.  Naast landgoed de Lathmer worden er ook cliënten bewaakt via domotica van andere regio’s. Indien nodig wordt de slaapdienst ter plekke geïnformeerd.

Naast de coördinerende werkzaamheden werk je volledig mee in de nachtdienst en verleen je, indien nodig, verpleegkundige zorg. Daarnaast voer je de regie in het geval van calamiteiten. Jij bent op dat moment het eerste aanspreekpunt voor de collega’s, bedrijfshulpverlening, arts, etc. Daarnaast vervullen we een telefonische bereikbaarheid tijdens de nachtsituatie.

Dit zijn wij
De nachtdienst: Ons team bestaat uit ongeveer 28 medewerkers. Per nacht zijn er 7 medewerkers van het team aan het werk, waaronder één coördinator nachtdienst. Het team bestaat uit een diversiteit aan medewerkers. Als team staan we voor kwaliteit van de nachtzorg en zien we ons als belangrijk onderdeel van de totale zorg. Wij vinden het belangrijk dat cliënten van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?
Je bent een opgeleid verpleegkundige (mbo-4 of hbo) met een BIG registratie.  In een eerdere functie heb je kennis gemaakt met het coördinerende deel.  Je hebt kennis van de diverse doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg. Jij ziet wat er moet gebeuren en vindt het leuk om de nachten te werken.

Dit bieden wij jou
Jouw salaris is maximaal € 3.442,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week. Dit wordt aangevuld met onregelmatigheidstoeslag vanwege het werken in de nacht. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en de mogelijkheid voor fiscale uitruil. We vinden het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling en bieden daarom verschillende scholingsmogelijkheden aan die bijdragen aan jouw kennis en ontwikkeling. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de nacht te combineren met diensten overdag.

Past dit helemaal bij jou?
Heb jij ook zin om je schouders eronder te zetten en ben je buitengewoon enthousiast om je steentje te mogen bijdragen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’.

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat nog niet gevonden.

In het kader van de vergewisplicht, vragen we referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) op. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij een eventuele aanstelling. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Jacobine Heldoorn manager 06-21469454
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 14-10-2021
Reageer voor 07-01-2022
Nummer 71875
Doorsturen Bekijk PDF