Coördinerend Verpleegkundige ZGR Swaenewoerd Raalte
ZGR

Wat houdt deze functie in?

Als het goed is hoeven wij jou niet uit te leggen wat de dankbare taken zijn van een Verpleegkundige. Door jouw opleiding, stage- en/of werkervaring heb jij vast al een goed beeld van deze functie.

Persoonlijke zorg en aandacht  voor de cliënt. Daar draait het om in deze functie. Wij vinden dat goed luisteren naar de cliënt en gesprekken voeren met de cliënt een belangrijk onderdeel is van de functie, sterker nog, het belangrijkste onderdeel van de functie!
 
Door aanvullende zorg te bieden, stimuleer je de cliënt om dingen zo lang mogelijk zelfstandig te doen, zodat ze regie op hun eigen leven zo lang mogelijk kunnen behouden. Dit heeft een positief effect op het gevoel van eigen waarde, wat wij hoog in de vaandel hebben. Daarnaast dien je medicijnen toe, monitor je medicijngebruik en hou je de gezondheidssituatie in de gaten.  

Wil jij graag een gevoel krijgen bij het werken als Coördinerend Verpleegkundige bij ZGR Swaenewoerd?
Dat kan! Wij nodigen je van harte uit om een dag mee te lopen in de zorg.
Wij laten jou dan met alle plezier zien hoe een dag eruit kan zien bij ons.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?

Dat je in het bezit bent van een diploma Verpleegkundige niveau 4 en ingeschreven bent in het BIG register is voor ons vanzelfsprekend als je op deze vacature wilt solliciteren.
Maar wat vinden wij nog meer belangrijk aan onze nieuwe collega?

Zelfstandig en teamplayer
Naast het feit dat je in deze functie zelfstandig moet kunnen werken, vinden wij het belangrijk dat je een teamplayer bent. Want “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”!
Je weet vast als geen ander dat het hard werken is in de zorg en daarom is het belangrijk dat je op elkaar kunt bouwen en weet dat er een team achter je staat om elkaar verder te helpen.

Communicatie en coachen
Je hoort het zo vaak “communicatie is het toverwoord”. Of het nu gaat om communicatie richting cliënt of richting collega’s, wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega goed kan communiceren. Hierbij hoort ook ook positief coachen. Jouw collega’s, waaronder leerlingen, vinden het fijn om van jou te mogen leren en kennis van jou overgedragen te krijgen in de praktijk. Op deze manier behouden we kennis, vergroten we de betrokkenheid en ontwikkelen we ons als ZGR op een positieve manier.  

Samen verantwoordelijk
Doordat je wisselende diensten draait, is het ook belangrijk dat je flexibel bent en je je samen met collega’s verantwoordelijk voelt voor een goede bezetting, zodat wij goede zorg richting cliënten kunnen waarborgen. 

Digitaal vaardig
Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. ZGR wil haar medewerkers stimuleren en faciliteren om zich digitaal te ontwikkelen. Niet alleen voor het overdragen van cliëntinformatie, het contact met betrokken partijen, maar ook om een cliënt te laten beeldbellen met familie of bijvoorbeeld urenregistratie. Het is daarom van belang dat je digitaal vaardig bent of de wil hebt dit te worden op korte termijn.   

Een klik
Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er een klik is met elkaar. Wanneer je met elkaar en voor elkaar er iedere dag, met een lach op je gezicht, staat voor de cliënt, werkt dit in alles positief door. Samen ben je dan beter in staat in te spelen op vragen en wensen van de cliënt en motiveert en stimuleert ze om er samen een mooie dag van te maken!

Wat biedt ZGR jou?

Wij bieden jou een contract voor gemiddeld 24 uur per week (tussen de 20 en 32 uur is bespreekbaar). Wanneer blijkt dat we een goede match hebben, bieden wij jou een contract voor onbepaalde tijd.

Ruimte voor jouw talenten
Wij doen meer dan ons best een goede werkgever te zijn. Zo zorgen wij voor afwisseling in je werkzaamheden, krijg je ruimte om je te ontwikkelen door mee te mogen denken over diverse onderwerpen en wordt er samen gekeken naar opleidingsmogelijkheden als je hiervoor open staat. Je komt in dienst bij ZGR, waarbij iedere locatie zijn eigen identiteit heeft. Voordeel hiervan is dat je ook eens kunt kijken hoe het op een andere locatie gaat.

En verder…
De functie van Coördinerend Verpleegkundige is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 45. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.362,22 op fulltime basis van een 36 urige werkweek. Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.

Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Swaenewoerd
Postcode 8102BE
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ninke Klein Nulend, manager ZGR Swaenewoerd, telefoonnummer (06) 205 54 999, [email protected] of met Martine Scholten, P&O adviseur, telefoonnummer 06 820 966 96, [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-12-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-03-2022
Nummer 73438
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk. Wij verlenen zorg zowel intramuraal, als in de aanleunwoningen en de flat van Blekkershoek.

Meer over ZGR