Coördinerend wijkverpleegkundige
Thuisgenoten

Heb jij kennis van de regionale sociale kaart en een professionele passie voor de ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Coördinerend wijkverpleegkundige
Uren in overleg te bepalen

 

Wat ga je doen?
Als Coördinerend wijkverpleegkundige ben jij een belangrijk aanspreekpunt voor collega’s, zorgverleners, cliënten en familie. Je bent samen met de locatiemanager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de drie woonzorglocaties en voor het bewaken van de kwaliteit van zorg. Daarnaast stimuleer je de implementatie van nieuwe ontwikkelingen en werk je deels mee in de woonzorglocatie.

Je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je bent verantwoordelijk voor de zorgprocessen, borging van procedures en werkwijzen;
 • Je indiceert de zorg, coördineert de werkzaamheden en voert voorbehouden verpleegkundige handelingen uit;
 • Je signaleert eventuele knelpunten in het zorgproces en onderneemt actie, waar nodig in samenspraak met de locatiemanager en/of de specialist ouderengeneeskunde;
 • Je neemt actief deel aan werkoverleggen.


Tijdens je werkzaamheden stel je het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt continu voorop. Je bent een belangrijke schakel voor het doorverwijzen naar onze woonzorglocaties.

Jouw nieuwe werkplek
Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, met alle zorg die een cliënt nodig heeft en aandacht voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Dat is waar we bij Thuisgenoten voor staan. Bij Thuisgenoten leveren we dagelijks met ruim 1.000 collega’s verantwoorde en kwalitatief goede zorg aan onze cliënten. Met elkaar bieden we alle vormen van thuiszorg: van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleging en van begeleiding tot persoonlijke verzorging. Wanneer thuis wonen (tijdelijk) niet mogelijk is, verzorgen wij cliënten in onze kleinschalige woonzorglocaties, met als uitgangspunt “net als thuis”

Wij zijn op zoek naar een Coördinerend wijkverpleegkundige voor drie van onze woonzorglocaties: Oranjeplein in Vroomshoop, De Löchte in Almelo en De Aa in Wierden. Je hebt nauw contact met je andere collega wijkverpleegkundigen en met de locatiemanager. 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je beschikt over een HBO-V diploma en staat BIG geregistreerd;
 • Je hebt empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Jij kunt je goed inleven, hebt overzicht en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Om de zichtbaarheid en toegankelijkheid van Thuisgenoten te vergroten, heb je oog voor kansen en pak je deze enthousiast op;
 • Je bent in de regio bekend met huisartsen en transferpunten vanuit het ziekenhuis.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG 55 minimaal 2.937,68 en maximaal 4.426,10 euro per maand (op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een aantrekkelijke werkkostenregeling en een goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn;
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem via FiscFree® met gemiddeld 40% voordeel op aanschaf van o.a. een fiets, laptop, telefoon, tablet of fitnessabonnement.

Bijzonderheden

Passen jouw talenten bij deze baan?
Solliciteer dan snel en eenvoudig via onderstaand formulier. Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Almelo.

Eerst nog wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met Jacintha, recruiter op telefoonnummer 06-34561962 of e-mail [email protected]

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze cliënten en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd.

Wij kiezen er bewust voor deze vacature zelf in te vullen. Wij vragen bedrijven of organisaties die hun diensten aan willen bieden, geen contact met ons op te nemen.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Almelo
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-01-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 01-02-2023
Nummer 117032
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten