Coördinerend wijkverpleegkundige niveau 5
Thuisgenoten

Functieomschrijving

Functieomschrijving:

Ben jij Verpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging in een zelfstandige functie? Dan spreken wij jou graag! Wij zijn namelijk met spoed op zoek naar een wijkverpleegkundige voor onze thuiszorgteams in de regio Twenterand.

Wat ga je doen?

Je bent een zelfstandige professional die ruimte en verantwoordelijkheid neemt in de uitoefening van je vak, je houdt je bezig met verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Dit gebeurt op basis van de afgegeven indicatie en volgens het opgestelde zorgplan. Je draagt bij aan een zo aangenaam mogelijk leven voor de cliënt.

Bij Thuisgenoten ben je een zelfstandige professional die de ruimte krijgt om mee te denken en te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van o.a. het OMAHA system binnen het ECD, het opzetten van een team voor hoogwaardige thuiszorg, voer je indicaties en evaluatiegesprekken uit en coach je collega’s binnen de teams. Wij staan open voor innovaties in de thuiszorg en als verpleegkundige speel je een belangrijke rol om hier richting aan te geven, zo zijn wij onderdeel van Wijklink, een eigentijds leernetwerk voor wijkverpleegkundigen, docenten en hbo-v studenten.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een diploma verpleegkundige op niveau 5
  • Je hebt relevante werkervaring in de directe zorgverlening, bijvoorbeeld in het ziekenhuis, een woon-zorglocatie of de thuiszorg
  • Je hebt een geldige BIG-registratie
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je durft beslissingen te nemen en interventies te doen
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

 

Inschaling

 Wat bieden wij?

  • Een salaris conform de cao VVT (afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring word je ingeschaald)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een continu scholingsprogramma, een tablet, mogelijkheid van een leaseauto, reiskostenvergoeding en faciliteren we multidisciplinair overleg.

 

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Hengelo en Haaksbergen) waar wij extramurale zorg verlenen. Op het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie die graag vooroploopt, zo maken wij gebruik van een digitale omgeving met behulp van tablets. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

 

en jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacatures@thuisgenoten.nl t.a.v. Wendy Zweers.  

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Twenterand
Postcode 7604BD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 06-02-2019
Reageer voor 01-03-2019
Ingangsdatum 01-03-2019
Nummer 37869
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij drie woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie die graag vooroploopt, zo maken wij gebruik van een digitale omgeving met behulp van tablets. Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten