Corona

De huidige situatie laat zien hoe ongelofelijk belangrijk onze sector is. We zijn trots op alle zorg- en welzijnsmedewerkers en iedereen die wil helpen.

Op een speciale overzichtspagina op ZorgSelect vind je vacatures van organisaties die extra hulp kunnen gebruiken. Dagelijks komen er nieuwe vacatures bij. Je kunt direct reageren door op de oranje button ‘Solliciteren’ te klikken. Mocht je aan de slag kunnen als vrijwilliger of medewerker, dan neemt de organisatie contact met je op.

Coronabanen
Wil jij aan de slag in de zorg? Om tijdelijk te ondersteunen of voor langere tijd? Dat kan in beide gevallen wellicht vanuit een coronabaan. Dit zijn banen waar zorgorganisaties subsidie voor krijgen vanuit de overheid. Zij krijgen subsidie voor jouw inzet én om jou te begeleiden én jij ontvangt salaris en een goed inwerktraject. Klik hier voor meer info 

Crisisscholing
Wil je je voorbereiden voordat je aan de slag gaat? In het menu aan de linkerkant vind je het kopje 'Crisisscholing'. Verschillende branches hebben al een aantal leermodules beschikbaar gesteld. Op deze manier kun je zelfstandig aan de slag met bepaalde vaardigheden. Alle modules zijn gratis te volgen.