corporate recruiter
InteraktContour

Informatie

Vind jij het leuk om nieuw talent aan ons te binden? En heb jij ideeën over hoe je recruitment verder professionaliseert? Dan maken we graag kennis met jou!

Jouw rol

In jouw rol als recruiter enthousiasmeer je kandidaten. Natuurlijk heb je oog voor hun talent en waar zij het beste passen. Je overziet het gehele recruitmentproces; daarnaast leg je verbindingen met ROC's en hogescholen, regionale werkgeversorganisaties en haak je aan bij lokale initiatieven.

Als recruiter bij InteraktContour doe je zoveel meer dan alleen het werven van zorgpersoneel. Dankzij jouw inzet weten we nieuwe collega's aan ons te binden en duurzame relaties aan te gaan. Want zonder medewerkers geen zorg! Daarnaast krijg je een coördinerende en faciliterende rol met betrekking tot open dagen, zorgevents en banenmarkten in ons werkgebied. Jij informeert de juiste locaties hierover en zorgt ervoor dat we hier zichtbaar zijn. Soms sta je er gewoon zelf. Je kent dan ook creatieve manieren om kandidaten te vinden en legt makkelijk contact, zowel offline als online.

Verder heb je ervaring met het schrijven van wervende vacatureteksten en werk je samen met Janneke van de afdeling communicatie aan (online) wervingscampagnes. Waar nodig zoek je de samenwerking op met je collega's in de zorg zoals locatie- en teammanagers en HR-adviseurs. Je adviseert en informeert hen over de mogelijkheden om nieuwe doelgroepen te benaderen.

Jij weet precies wat er speelt in de arbeidsmarkt en dat er meer voor nodig is om nieuwe collega's te werven. Uiteraard doe je dit niet alleen maar samen met collega-recruiters Deborah en Shannon. Onze HR-collega's Sanne en Christel ondersteunen je bij allerlei administratieve taken rondom het werving- en selectieproces. Samen vormen wij team recruitment!

Heb je nog geen kennis van de zorg? Geen probleem, want Deborah en Shannon leren je alle ins en outs.

Jouw werkplek

Team recruitment valt onder de afdeling HR waar in totaal 20 enthousiaste professionals werken. Onder leiding van Miranda, onze HR-manager, werken zij in een van de volgende teams: HR-advies/beleid/projecten, leren en ontwikkelen of administratie en service. Met elkaar werken we hard, maar hebben we ook veel lol en plezier in wat we doen.

Deborah en Shannon werken vaak samen op het bestuursbureau in Nunspeet. In de pauze wandelen ze graag een rondje door het bos. Hoewel je regelmatig op pad bent, is je standplaats Nunspeet. Deels thuiswerken is ook mogelijk.

Met jou erbij is ons recruitmentteam compleet en kunnen we écht verder professionaliseren. Recruitment is nog volop in ontwikkeling en wordt steeds belangrijker. De kansen liggen voor het oprapen als jij degene bent die deze ook ziet en oppakt.

Wat wij bieden
 • direct een vast contract voor minimaal 32 uur per week (fulltime oftewel 36 uur is ook mogelijk)
 • een salaris van €2.728,- tot maximaal €3.894,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 50)
 • reiskostenvergoeding en een ruime vergoeding van dienstreizen
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Persoonlijk Budget Levensfase (PBL)-uren bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • de mogelijkheid om een recruitment training/cursus te volgen op onze kosten
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement
 • gratis personal coaching via Resilians
Wat wij vragen
 • je hebt minimaal een hbo-diploma richting HR, communicatie en/of marketing
 • je hebt relevante ervaring in recruitment (bureau of corporate)
 • je bent bereid te reizen naar events in Midden- en Oost-Nederland
 • je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour

InteraktContour is dé gespecialiseerde zorgaanbieder voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Onze cliënten en hun naasten boeken met onze ondersteuning resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. Een unieke organisatie die met bijna 1600 medewerkers vanuit het bestuursbureau in Nunspeet actief is in Midden- en Oost-Nederland.

Word jij onze nieuwe recruiter?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:
 • de vacature staat open tot en met donderdag 22 december a.s.
Wil je eerst meer weten over deze functie? App dan met een van onze recruiters Deborah, op 06-20 03 61 66 of Shannon op 06-28 29 08 30.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour Bestuursbureau in Nunspeet
Postcode 8071 PA
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Adviseur
Overig
Publicatiedatum 22-11-2022
Reageer voor 23-12-2022
Nummer 115723

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour